Bir Yayıncı 'Mario Party 4 Domination'ın Dünya Rekoru Kırdı

14
3
1
0
0
Bir Twitch yayıncısı, bağımlılık yaratan Mario Party 4 Domination oyununda rekor kırmayı başardı. Yayıncının rekor anındaki şaşkınlığı ise dikkatlerden kaçmadı.

Oyun sektörünün klasikleşmiş isimlerinden bir tanesi olan "Mario", yıllardır hayatımızda olan bir fenomen. Oyun sektörünün ilk yıllarından beri bulunan bu karakter, günümüze kadar farklı şekillerde gelmeyi başardı ve bugün bile adından söz ettirmeyi başarıyor. Bu bağlamdaki Mario oyunlarından bir tanesi de "Mario Party 4 Domination". 

Mario Party 4 Domination, aslında fazlasıyla basit mantıkta bir oyun. Fakat oyun, bu basit mantığından ötürü bir süre sonra hırs ve bağımlılık yaratıyor. Öyle ki bu oyunda yapmanız gereken şey oyun koluna mümkün olan en yüksek hızda basmak ve belirlenen süre bitene kadar sürekliliği sağlamak. 10 saniyelik süre dolduğunda, tıklama miktarı kadar domino taşı devriliyor. Amaç, var olan tüm domino taşlarını devirmek.

Mario Party 4 Domination

Şimdi bir yayıncı, oyundaki tüm domino taşlarını devirmeyi başardı. Ludwig Ahgren isimli bir Twitch yayıncısı tarafından başarılan bu olay, oyun sektöründe de geniş yankı uyandırdı. Çünkü bugüne dek kimse bu oyunu bitirmeyi başaramamıştı. Hatta bu oyunla ilgili botlar bile geliştirilmiş ancak başarılı olunamamıştı. Fakat şimdi Ahgren, Mario Party 4 Domination'ın en hızlı ismi olmayı başarmış durumda.

Ahgren, bu oyuna uzun zamandır takmış durumdaydı. Hatta yayıncının rekordan önce de pek çok denemesi olmuştu ancak bugüne dek rekoru kıramamıştı ve aslında rekor kırmayı da beklemiyordu. Zaten yayıncının rekor anındaki yüz ifadesi de her şeyi anlatıyor. Dilerseniz artık sizleri, bu rekorun nasıl kırılma anı ve yayıncının rekor anındaki yüz ifadesi ile baş başa bırakalım.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/11/10/20957707/fastest-button-masher-in-the-world-mario-party-4-gamecube-domination-video
14
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
3
1
0
0