Mark Zuckerberg: Oculus, Akıllı Telefonlar Gibi Dünyayı Değiştirecek

1
0
0
0
0
Facebook CEO'su Mark Zuckerberg yaptığı açıklamada VR teknolojilerinin akıllı telefonlar gibi teknoloji alanında bir devrim olduğunu söyledi.

Öncelikle bir Kickstarter projesi olarak başlayan ancak daha sonra 2 milyar dolar gibi bir fiyatla Facebook şirketinin bir parçası olan Oculus, hızla gelişmeye devam ederken Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg, Oculus'un geleceğine dair bazı ipuçlarını paylaştı.

Oculus şirketinin ilk VR başlığı Oculus Rift başarılı bir cihaz olsa da günümüzde HTC Vive'ın arkaplanında kalmasına rağmen ileride kazanacağı yeteneklerden ötürü Mark Zuckerberg şirketten hiçbir şüphe duymayarak Oculus'un akıllı telefonlardan sonraki yeni teknoloji devrimi olduğunu söylüyor.

Yaptığı açıklamada Oculus'un geliştirilerek insanlara daha bağlı bir cihazla tüketicilerin karşısına çıkacağını söylerken aynı zamanda Oculus ve diğer VR cihazlar arasındaki bağlantının da güçleneceğinin altını çizen Zuckerberg, bu durumda Oculus'un ilerleyen zamanlarda farklı bir cihaza ihtiyaç duymadan internete bağlı bir VR başlığı olacağının sinyallerini verdi.

Oculus için "Tıpkı akıllı telefonlar gibi dünyayı değiştirecek." diyen Mark Zuckerberg, dünyadaki her noktaya Aquila gibi projeleriyle tüm dünyanın Facebook kullanıcısı olmasıyla teknolojilerin çok daha hızlı bir şekilde gelişeceğini düşünüyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0