Endüstri Mühendisliği Günleri, 28-29 Kasım’da Marmara Üniversitesi’nde

8
1
0
0
0
Marmara Industrial Engineering Society (MieS) tarafından 19. kez düzenlenecek olan “Endüstri Mühendisliği Günleri”, 28-29 Kasım’da. Etkinlik hakkında diğer detaylar haberimizde.

Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü (MieS) tarafından 19 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen Endüstri Mühendisliği Günleri etkinliğinde dünyaca ünlü firmaların üst düzey Endüstri Mühendisi yöneticileri, departmanlarını tanıtmak, deneyimlerini ve tavsiyelerini öğrencilere aktarmak için katılımcıların karşısına çıkacak.

Endüstri 4.0, yapay zeka, teknoloji devrimi, geleceğin meslekleri gibi günümüzün popüler sektörel konularının ele alınacağı etkinlik, öğrencilere de gelecekteki meslektaşlarıyla tanışıp kaynaşabileceği verimli bir network ortamı da sunacak. Katılımcılar ayrıca çeşitli workshoplar, staj fırsatları ve üst düzey yöneticilerle tanışma imkânı da bulacaklar.

marmara üniversitesi
Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Endüstri Mühendisliği Günleri etkinliği, 28-29 Kasım tarihlerinde katılımcılara kapılarını açacak. 500’den fazla katılımcının yer alması beklenen etkinliğe katılmak için burada bulunan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

8
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
0
0
0