Marvel, Ant-Man and the Wasp Filmiyle İlgili Yayılan Teoriyi Doğruladı

31
9
3
0
0
İlk filmde Ant-Man and the Wasp'a dair ipucu bıraktıklarını belirten Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, filme dair popüler teorilerden birini doğruladı.

Senaryo içeriği anlamında her daim kapalı kutu olan Marvel, Ant-Man için istisnai bir hareket ile ilk kez kartlarını açık etti. Ant-Man’nin vizyona girmesine oldukça kısa bir süre kalmasına karşın filme dair senaryo teorilerinin ardı arkası kesilmiyor. Bahsi geçen teorilerden bir tanesi ise diğer teorilerden ayrılarak bir süredir sinemaseverlerin gündemini meşgul ediyor.

Bilindiği üzere Ant-Man the Wasp’ın temel hikayelerinden biri Janet van Dyne’ın aranmasını konu alıyor. Teoriye göre dünyayı kurtarmaya çalışırken Quantum boyutunda kaybolan Dyne, Scott Lang ve Hope’un girişimi ile bulunmaya çalışılacaktı. İlk film finalinde Scott Lang’ın kaybolacak seviyede küçüldüğüne şahit olmuştuk. Marvel’ın sıkı takipçileri tarafından didik didik edilen sahneler neticesinde ortaya atılan teorinin çıkış noktası ise söz konusu sahnede çok kısa süreli de olsa Janet van Dyne’ın sillüetinin göründüğü iddiası üzerine kurulu.

Nihayet teoriye dair doğrulama olabilecek en yetkili isimin ağzından Marvel fanatiklerine duyuruldu. Marvel stüdyolarının başkanı Kevin Feige, teorinin doğru olduğunu kabul etti. Konuyu kısaca toparlamak isteyen Feige, “Ant-Man filmini sahne sahne inceleyen dikkatli izleyicilerimiz için filme ufak bir ipucu yerleştirmiştik. Fonda Janet’in Wasp formu birkaç saniyeliğine de olsa görünüyordu. Onun hikayesini bu filmde keşfedeceğiz.” açıklamasında bulunarak filme dair en büyük ipucunu vermiş oldu.

Kaynak : https://screenrant.com/ant-man-wasp-cameo-quantum-realm-confirmed-feige/
31
9
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
31
9
3
0
0