Marvel, Avengers 4'ün İsminin Açıklanacağı Tarihi Müjdeledi

46
10
7
6
5
Son zamanlarda yakaladığı yüksek seyirci rakamları ve gişe hasılatını, sinema tarihinin en yoğun animasyon ve efektleriyle güçlendiren Marvel, uzun soluklu hikayesine yeni maceralar kazandırıyor.

Hatırlayacak olursanız salonları alt üst eden ve birçok gişe rekoruna imza atan Avengers: Infinity War filminde hikaye yarım kalmıştı. Hal böyle olunca konunun meraklıları tarafından birçok senaryo ve teori üretilirken, konuyla ilgili yapım şirketi tarafından beklenen filmin ismi dahi açıklanmadı. Yarattığı süper kahramanların yollarını aynı hikayelerde birleştiren film yapımcıları, böylece sinema sektörüne yeni bir soluk kazandırmıştı.

Avengers’ın bugüne kadar hem ismi, hem senaryosu, hem de kurgusu sık sık tartışma konusu olmayı ve sinema severleri içine çekmeyi başardı. Bazı film hayranlarına göre ise sızıntılar konusunda bu kadar katı olunması çok acımasızcaydı. Neyse ki çok geçmeden film hakkında yeni bir bilgi, Collider’a konuşan Kevin Feige tarafından verildi.

Yeni Avengers devam filminin isminin ne olacağı sorularına cevap veren Fiege, bu ismin Captain Marvel’ın kısa tanıtımından sonra açıklanacağını belirtti. Yani bu tarih, 2018 yılının sonları olacak. Böylece Aralık ayından hemen önce veya Aralık ayı içerisinde yeni filmin ismi belli olacak. Elbette bu ismin açıklanmasından sonra filmin hikayesi ve içeriği hakkında da fikir yürütmek daha kolay bir hale gelebilir. Captain Marvel filminin ne zaman vizyona gireceğini merak edenlere ise bu tarihin 3 Mayıs 2019 olduğunu belirtelim.

46
10
7
6
5
Emoji İle Tepki Ver
46
10
7
6
5