Marvel’dan Avengers: Damage Control Oyunu Geliyor

26
6
4
2
1
Marvel evreninin bir parçası olmak isteyenlere iyi bir haberimiz var. Disney ve ILMxLAB, Avengers: Damage Control adlı sanal gerçeklik oyunu ile insanlara süper kahraman olma fırsatı verecek.

Çocukken süper kahraman olmayı isteyenlerden misiniz? Gerçek hayatta süper kahraman olmak neredeyse imkansız olsa da bu isteğinizi tatmin edebilecek bir oyun geliyor. Marvel ve ILMxLAB, yeni bir sanal gerçeklik oyunu olan Avengers: Damage Control’ün geleceğini açıkladı. Bu oyunda, Shuri tarafından üretilen yüksek teknoloji cihazları üreterek Doctor Strange ve Ant-Man gibi karakterlerle bir arada mücadele edebileceksiniz. Oyun, 18 Ekim’de The Void, Marvel ve ILMxLAB tarafından satışa sürülecek. 

Damage Control’ü aslında bu oyundakinden çok daha farklı bir şekilde tanıyanlar olacaktır. Çizgi romanlarda Damage Control, süper kahraman dövüşleri sona erdikten sonra geride kalan pisliği temizlemekle sorumlu olan bir organizasyondur. Yıkılan binaları onarır, sonra muhtemelen sigorta şirketlerinin canını sıkarlar. 

Oyunla ilgili olarak yayınlanan kısa tanıtım videosunda da oyunda neyle karşılaşacağımıza dair ipuçları veriyor. 

avengers damage control vr

Esas düşmanın kim olduğunu bilmiyoruz ancak elbette öğreneceğiz. Belki gelecek filmler ya da diziler hakkında da böylece bir ipucu elde edebiliriz. 

Marvel’ın açıklamasında oyun deneyiminin bir parçası olarak gerçek dünyadan gelen The Void’in yeri, sıcaklık ve rüzgar gibi doğal olgular, ek ekipmanlar da oyunun parçası olabilecek. 

Marvel hayranları bu yıl içerisinde bir de Iron Man VR oyunu ile karşılaşacağımızı daha önceki haberlerden hatırlayacaktır. Marvel, VR alanına ciddi bir yatırım yapmaya ve takipçilerini bu dünyanın mümkün olan her şekilde içine çekmeye çalışıyor. 

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/10/03/marvel-studios-avengers-damage-control-vr-experience/
26
6
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
6
4
2
1