Marvel Comics'ten Bomba Haber: Wolverine Geri Dönüyor

68
8
5
4
3
New York'ta yapılan Comic-Con etkinliğindeki X-Men: Dawn of X panelinde yeni Wolverine kitabının çıkacağı duyuruldu. İsmi 'Wolverine' olacak olan kitap Benjamin Percy, Adam Kubert ve Viktor Bogdanovic tarafından yazılacak.

ABD'nin New York kentinde her yıl binlerce çizgi roman tutkununu bir araya gelen Comic Con etkinliği bu sene de gerçekleşti. Marvel Comics'in X-Men: Dawn of X paneli sırasında hayranları sevindirecek bir haber yapıldı ve sevilen bir karakterin geri geleceği duyuruldu.
Bu haftasonu yapılan Comic-Con'daki X-Men: Dawn of X panelinde, sevilen karakter Wolverine'in yeni bir çizgi romanının yazıldığı duyuruldu. Wolverine olarak adlandırılacak olan kitap, üç büyük yazar tarafından hazırlanacak: Green Arrow ve Teen Titans'ın yazarı Benjamin Percy, Captain America, Superman: Up In the Sky kitaplarının sanatçısı Adam Kubert ve New Super-Man'in tasarımcısı Viktor Bogdanovic.

Öldü, dirildi ve sonunda geri dönüyor

Wolverine karakteri, 2014'te piyasaya sürülen 'Death of Wolverine' çizgi romanı ile birlikte iyileşme yeteneğini kaybetmişti ve adamantium'a boğularak hayatını kaybetmişti. Daha sonrasında 2018 yılında Return of the Wolverine ismindeki çizgi romanda sevilen karakterimizin ölümden nasıl döndüğünü görmüştük. Şimdi ise herkesi deşip geçen 'ölümsüz' karakterimiz, kendi çizgi romanında boy gösterecek.

Benjamin Percy; X-Men: Dawn of X panelinde, "Bu efsane karakteri anlatacak bir kitaba imza atmak ve zamanın en ikonik artistleriyle çalışabilmek için daha fazla istekli olamazdım" açıklamasını yaparak bu işi ne kadar ciddiye aldığını belirtti. Wolverine çizgi romanı, X-Men kitaplarının ikinci dalgasında yayınlanacak. İlk dalga ise 16 Ekim'de piyasaya sürülecek.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/10/5/20872219/wolverine-new-comic-marvel-x-men-benjamin-percy
68
8
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
68
8
5
4
3