Marvel'ın Yeni Filmi The Eternals'ın Setinde Bomba Bulundu

42
22
4
3
1
Kanarya Adaları’nda çekimleri devam eden Marvel filmi The Eternals’ın setinde bir bomba bulundu. Angelina Jolie ve Richard Madden’ın da aralarında olduğu tüm oyuncu ve set çalışanlarını tahliye eden polis, bombanın kaynağına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Marvel Sinematik Evreni’nin (MCU) dördüncü aşamasında izleyeceğimiz filmlerden bir tanesi olan The Eternals, şok bir haberle gündeme geldi. Başrollerinde Angelina Jolie (Thena) ve Richard Madden’ın (Ikaris) olduğu filmin setinde, patlamamış bir bomba bulundu. İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, sette bulunan herkesi tahliye etti. 

Konuyla ilgili İngiliz The Sun gazetesine konuşan bir set çalışanı, “Çok korkunç bir olaydı. Bomba onlarca yıl dokunulmamış gibi görünüyordu; ancak yine de büyük bir faciaya neden olabilirdi” ifadelerini kullandı.

marvel

Güvenlik güçleri, bombanın nereden çıktığı hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı; ancak The Eternarls’ın çekildiği yer olan Kanarya Adaları, İkinci Dünya Savaşı sırasında Naziler tarafından askeri üs olarak kullanılmıştı.

Oyuncu kadrosunda Jolie ve Madden’ın yanı sıra Salma Hayek ve Game of Thrones’un Jon Snow’u Kit Harrington’ın da olduğu The Eternals, Celestial adlı kozmik varlıklar tarafından yaratılan süper güçlü ve ölümsüz bir ırkı temel alıyor.

Yönetmen koltuğunda Chloe Zhao’nun oturduğu film, Matthew ve Ryan Firpo ikilisi tarafından kaleme alındı. Yapımcılığını Marvel Studios’un Başkanı Kevin Feige’ın üstlendiği film, 6 Kasım 2020 tarihinde vizyona girecek. 

Kaynak : https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/angelina-jolie-richard-madden-marvel-the-eternals-unexploded-bomb-evacuation-a9185476.html
42
22
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
42
22
4
3
1