Marvel, Yeni Filmlerinde Kadın Yönetmenlerle Çalışmayı Düşünüyor

17
5
5
2
2
Marvel'ın eş başkanı Kevin Fİege, yeni kadın yönetmenler arayışında olduklarını açıkladı.

Marvel Studios'un eş başkanı Kevin Feige, gelecekteki Marvel Cinematik Universe filmleri için kadın yönetmenler aradıklarını söyledi. Los Angeles'ta gerçekleştirilen Produced By konferansında konuşan Feige, yeni kadın yönetmenlerle çalışacaklarını belirtti.

Marvel Cinematic Universe, bugüne kadar 19 film ile sevenlerinin karşısına çıktı. Bu yaz için beklenen Ant-Man and the Wasp ise 20. film olacak. Marvel'ın kadın yönetmenin elinden çıkacak ilk filmi ise gelecek yıl vizyona girecek "Captain Marvel" olacak.

Fakat verilen bu sözlere de tam anlamı ile güvenmek mümkün olmuyor. Marvel, bugüne kadar kadın roller konusunda sayısız sözler verdi. Iron Man 2 filmi sonrasında, Black Widow karakteri üzerinde çalıştıklarını belirten Marvel, 2014 yılından bu yana kadın süperkahramanlar üzerine yoğunlaşacağını söylüyor. Black Widow filmi için sonunda içimizi rahatlatan haberler geldi fakat 8 yıldır kadın roller ile ilgili umutlar verilip yerine getirilmiyor.

Marvel, Gamora, Nebula, Captain Marvel ve Mantis gibi kadın karakterleri de izleyicilere sunmuş bir şirket olarak, bu açıklamadan sonra hayranlar merak içerisinde olacak. Feige'in sözleri ile bu projenin Marvel için çok önemli bir adım olacağını, bu nedenle de verilen bu sözün tutulacağını ümit ediyorum. 

Kaynak : https://www.polygon.com/2018/6/9/17445096/marvel-female-directors-kevin-feige-captain-marvel
17
5
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
17
5
5
2
2