Marvel Hayranları Toplanın: Avengers: Endgame Fragmanı Yayınlandı

152
25
17
9
5
Ha geldi, ha gelecek derken Avengers: Endgame fragmanı nihayet yayınlandı. Yas ve hüzün dolu fragman, kahramanlarımızın çöküşünü muhteşem bir şekilde yansıtıyor.

Marvel hayranlarının uzun süredir merak içinde beklediği Avengers 4 ya da resmi olarak açıklanan adı ile Avengers: Endgame fragmanı resmi olarak yayınlandı. Mayıs 2019’de beyaz perdeye gelecek olan filmin ilk fragmanı, Avengers: Infinity War’da neredeyse her şeyini kaybeden kahramanların, gerçek bir çöküş yaşadığını gösteriyor.

Avengers: Endgame ile birlikte Thanos’un geri geleceğini ve filmde çok ciddi aksiyon sahneleri olacağını biliyoruz. Ancak filmin ilk fragmanı izleyenleri büyük bir son savaşa hazırlamaktan ziyade kahramanların Avengers: Infinity War’un ardından nasıl bir çöküş yaşadıklarını gösteriyor.

Her şeyi başlatan adam olan Tony Stark, bir uzay gemisi ile sonsuz boşlukta ilerliyor. Evrenin yarısı ile birlikte en yakın dostunu da kaybeden Captain America’nın gözleri yaşlı. Thor, her şeyini kaybetmiş bir adam olarak yas ve öfkeyi aynı anda yaşıyor. Clint… Evet, Avengers: Infinity War’da göremediğimiz Clint yani Hawkeye, Avengers: Endgame ile birlikte geri dönüyor.

Aslına bakarsanız fragmanla ilgili konuşacak çok şey var ancak şu an için Marvel hayranlarını daha fazla metin ile boğmak sinir bozucu olabilir. Aşağıdaki bağlantıdan Iron Man 1 ile başlayan hikayenin son filmi olacak Avengers: Endgame’in ilk fragmanını izleyebilirsiniz.

152
25
17
9
5
Emoji İle Tepki Ver
152
25
17
9
5