Marvel Hayranlarına Müjde: Marvel Battle Lines Ön Kayıt Yaptıran Oyunculara Çeşitli Hediyeler Sunacak

11
4
0
0
0
Mobil multiplayer oyunları sevenler için hikaye modu'nun yanı sıra PvP modu'da bulunan yeni kart oyunu, ön kayıt yaptıran ve oyunu ilk indiren kullanıcılar için hediyeler dağıtacak.

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan stratejik kart oyunu Marvel Battle Lines, Android için Google Play Store üzerinden kullanıma çok yakında oyuncuların kullanımına sunulacak. İçerisinde birçok Marvel karakterini barındıran ve gerçek zamanlı bir PvP oyunu olan Battle Lines, Marvel evreninin iyi ve kötü karakterlerini bir araya getirerek oyuncuların kendi takımlarını oluşturmasını, birbirlerine ve bilgisayara karşı savaşmasını sağlıyor.

Oyun içerisinde Marvel karakterlerinden ziyade çeşitli gelişmiş savaş efektleri bulunurken, Marvel yazarı Alex Irvine tarafından yaratılan oyuna özel uzun soluklu bir hikaye hazırlanmış. Söz konusu hikayenin içerisinde tüm kötü ve iyi Marvel karakterlerinin olmasının yanı sıra, geçmişteki Marvel savaşları ve çarpışmaları da oyunun hikayene dahil ediliyor.

Ürettiği MMORPG (Oyuncuların birbiriyle bağlantılı şekilde savaşmaları) ve PC oyunları ile ön plana çıkan Nexon Company’nin geliştirdiği Marvel Battle Lines, marketteki yerini aldıktan sonra ön kayıt yaptırıp indiren ilk oyunculara Dr. Strange ve 5.000 oyun içi altın hediye ediyor.

Eğer sizlerde Marvel’ın bu büyülü evreninde avantajlı şekilde yerlerinizi almak istiyorsanız hemen aşağıda bulunan Google Play bağlantısına tıklayın, oyunu takibe alın, kayıt olun ve hediyeleri kapmaya başlayın.

Kaynak : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nexon.devcat.marvelbattlelines
11
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
4
0
0
0