Marvel'ın Büyük Savaşı, Infinity Wars: Prime #1 ile Aydınlığa Çıkıyor

23
7
2
2
2
Marvel filmlerinin ardından Infinity Wars: Prime #1 çizgi romanı hayranlarıyla buluşuyor. Çizgi roman serisi Marvel'ın savaşını detaylı şekilde konu alacak.

Marvel’ın Infinity Wars çizgi roman serisinden Infinity Wars: Prime #1 bu hafta hayranlarıyla buluşuyor. Sadece birkaç ay önce Marvel Stüdyoları, Marvel’in sinematik kahramanlarına Thanos’un gazabını Yenilmezler: İntikam Savaşı ile getirmişti. Sonsuzluk Taşları’nın arayışından herkes sağ çıkamadı. Infinity Wars: Prime #1 her ne kadar son filmin başarısının ardından para kazanma girişimi gibi görünse de titizlikle çizilip ele alınan kozmik bir destan. Gerry Duggan tarafından yazılan çizgi romanın çizimleri Mike Deodato Jr, Frank Martin ve Cory Petit’e ait.

Jonathan Hickman’ın Avengers’ında Dünya, her iki tarafı da yok edebilecek paralel evrenlerden gelen saldırılarla tehdit edildi. Bu tehditle mücadele edebilmek için Black Panther, dünya üzerindeki en zeki ve güçlü süper kahramanlardan oluşan gizli bir grup oluşturdu. Takım, yıllardır ayrı olarak korudukları Sonsuzluk Taşları’nı bir araya getirmeye ve Sonsuzluk Eldiveninin gücünü kullanarak iki dünyayı kurtarmaya karar verdi. Görevin yükü, Altı Parçacık Mücevherinin beşini paramparça etti ve zaman akışının kaymasına sebep olmuştu.

[

Kaptan Marvel, iyi adamların kötü adamlar olduğu Star Trek tarzı ayna evreninde hapsedilirken Gerçeklik Taşı’nı keşfetti. Star-Lord ve Drax, Güç Taşı’nın yeni Nova Corps tarafından korunduğunu öğrendiler. Akıl Taşı Marvel’ın Netflix dizilerinden de bildiğimiz Turk Barrett tarafından satın alındı. Super-Skrull, yakın zamanda yeniden yaratılan Sakaar gezegeninde Time Stone'u keşfetti; Adam Warlock, Kang ve Gamora ise Ruh Taşı'nı arıyordu. Sonsuzluk Taşları için verilecek savaş galakside patlak verdi.

NEWS:48646]Marvel Başkanı, Bazı Karakterlerin Avengers: Infinity War’da Neden Ölmediğini Açıkladı[/NEWS]

Herkes Sonsuzluk Taşları için savaşırken, “Requiem” adlı esrarengiz bir figür Nidavellir'in bir trolünü kaçırdı ve onu yeni bir kozmik zırh takımı ve inanılmaz derecede güçlü bir kozmik kılıç yaratması için zorladı. Requiem, bu haftaki Infinity Wars Prime # 1'e giriyor. Karakterin, hikayede kritik bir noktada ortaya çıkması bekleniyor.

Sonsuzluk taşlarına geri dönelim. Taşların bazıları birden fazla kez el değiştirdi. Wolverine, Uzay Taşını Kara Dul'a teslim etti; Doctor Strange, Zaman Taşını satın aldı; Warlock, Ruh Taşı için Ultron'u yendi ve Star-Lord, Güç Taşı’nı daha yönetilebilir bir boyuta taşıyabildi. Gamora ise Ruh taşının içinde çaresiz ve esir. Taşın içindeki Ruh Dünyasının bir daha asla erişilmediğine ve Gamora’ın bunun kullanmasını engellediğine inanılıyor.

Infinity War, yılın en büyük filmlerinden biri ama yazar Gerry Duggan'ın kozmik destanı kadar kapsamlı ve tam değil. Marvel’ın devasa evrenindeki büyük savaşın öyküsünde bilmediklerimiz ve görmediklerimiz, Infinity War: Prime #1 ile tamamlanmış olacak.

Kaynak : https://www.polygon.com/comics/2018/7/25/17612224/marvel-infinity-wars-comics-event-miniseries
23
7
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
23
7
2
2
2