Netflix’in İptal Edilen Marvel Dizisi The Punisher Geri mi Dönüyor?

36
8
7
3
2
The Punisher, Disney’in kendi yayın servisini kurması nedeniyle Netflix’te iptal edilen Marvel dizilerinden biri olmuştu. Seride Frank Castle ya da diğer ismiyle Punisher rolünde izlediğimiz Jon Bernthal, ünlü karakterin geri dönebileceğinin sinyallerini verdi.

Online dizi ve film sektörüne Disney+ markasıyla giriş yapan Disney, bünyesindeki Marvel, Star Wars ve Pixar gibi markaları yalnızca kendi platformu üzerinden servis etmek için sektör lideri Netflix ile olan içerik anlaşmasını yenilememişti. 

Bunun üzerine Netflix’in kütüphanesinde yer alan Marvel dizileri patır patır iptal edilmeye başlandı. Önce Luke Cage ve Iron Fist’in fişini çeken şirket, ardından sırasıyla Daredevil, Jessica Jones ve The Punisher serilerini sonlandırmıştı.

The Punisher

En sevilen Netflix-Marvel içeriklerinden biri olan The Punisher’ın iptal edilmesi, serinin hayranları gibi Jon Bernthal’ın da büyük bir hayal kırıklığı yaşamasına neden olmuştu. İki sezon boyunca Frank Castle karakterinin hakkını sonuna kadar veren Bernthal, The Punisher’ın muhtemel dönüşü hakkında Entertainment Weekly’e önemli açıklamalarda bulundu. 

Disney+ için üretilecek bir projede yeniden Frank Castle karakterini canlandırmak istediğini ifade eden ünlü oyuncu, “Frank’in benimle başladığı ve bittiği yeri çok önemsiyorum. Onunla yeniden doğru zamanda karşılaşmak istiyorum. Ben sadece onu çok seven kişilere hak ettikleri Frank Castle’ı vermek istiyorum. Frank benim için her zaman çok özel bir yere sahip olacak” ifadelerini kullandı. 

punisher

Şimdiye kadar çıkan söylentiler, Disney+ platformunda devam edecek Marvel dizilerinin Daredevil ve Jessica Jones olduğuna işaret etse de, Marvel Studios’un yeni projeler için Punisher gibi bazı karakterlere yeniden hayat vermesi oldukça muhtemel. Dolayısıyla Frank Castle’ı bir Disney+ dizisinde ana veya yan karakter olarak görebiliriz. 

The Punisher’ın ilk iki sezonunu Netflix’ten izleyebilirsiniz. Hala şansınız varken bir göz atmanızda fayda var. Zira yakında kütüphanedeki eski Marvel dizileri de miadını doldurabilir. 

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/11/07/the-punisher-jon-bernthal-addresses-possible-return-marvel-studios/
36
8
7
3
2
Emoji İle Tepki Ver
36
8
7
3
2