Marvel’in Yeni Hawkeye’ı, Oscar Adayı Hailee Steinfeld Olabilir

16
4
4
2
1
Marvel’in yeni Hawkeye serisinde Jeremy Renner’ın yanında bir ana karakter daha olacak. Hawkeye ünvanını taşıyacak bir sonraki karakter olan Kate Bishop rolü için Marvel aradığı ismi buldu: Hailee Steinfeld.

Marvel’ın çizgi roman evreninde yaşanan bir takım olaylardan sonra Hawkeye (Clint Burton) ölür. Yetenekli ve genç bir okçu olan Kate Bishop, Hawkeye olarak onun yerini alır. 

Benzer bir hikaye şimdi de Disney+ ekranlarında yer alacak olan Hawkeye serisinde anlatılacak. Jeremy Renner’a bu yapımda Kate Bishop olarak eşlik edecek oyuncu konusunda ise spekülasyonlar çıkmıştı. Marvel sonunda aradığı oyuncuyu bulmuş olabilir. 

hailee styeinfeld

Variety’ye göre Oscar adaylığı da bulunan Hailee Steinfeld, yeni Disney+ dizisinde Kate Bishop rolü için teklif aldı. Daha önce True Grit, Pitch Perfect ve Bumbleebee filmlerinde gördüğümüz oyuncu, süper kahraman evrenlerine de uzak değil. Kendisini Spider-Man: Into the Spider-Verse filminde Gwen Stacy olarak görmüştük. 

2021 yılının sonbaharında Disney+ ekranlarında olması beklenen seriyi Jonathan Igla yazıyor. Igla’yı daha önce de Mad Men dizisinin senaristi olarak görmüştük. Hawkeye dizisinin beraberinde gelen bazı sorulara da cevap vereceği umuluyor. Hawkeye’ların kendi aralarındaki ilişkisi, Barton’ın tamamen kahraman kişiliğini Kate’e bırakıp bırakmayacağı ve hikayenin çizgi romanlara yakın olup olmayacağı merak ediliyor. 

kate bishop

Cevabı muhtemelen belli olan tek soru ise Kate Bishop’ı MCU’da görüp göremeyeceğimiz sorusu. Rolü alacak olan oyuncunun önünde, hayatının birkaç yılını adamasını gerektirecek ancak çok popüler olmalarını ve iyi bir kariyer edinmelerini sağlayacak bir proje yer alıyor. 

Öte yandan hikayenin çizgi romanlardaki yapıyı kısmen takip etmesi olası. Matt Fraction'ın Hawkeye serisinde anlatılan hikaye, MCU'daki karakter ile tam olarak oturmuyor. Yine de o serideki etmenler bu hikayede de karşımıza çıkacaktır. Clint ile Kate arasındaki hikayenin ekranlara nasıl aktarılacağını hep beraber göreceğiz. 

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/marvel-studios-may-have-its-new-hawkeye-oscar-nominee-1837990740
16
4
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
16
4
4
2
1