Matrix 4 Filminin Çekimleri Yakında Başlıyor: İşte Son Bilgiler

47
2
1
1
1
1999 yılında başlayan Matrix serisinin, Matrix 4’le beraber devam edeceği geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Yeni ortaya çıkan haberlere göre Matrix 4’ün çekimlerine 2020 Şubat ayında başlanacak.

Matrix efsanesi 1999 yılında başladı ve 2003’te arka arkaya gelen filmlerle devam etti. Matrix hayranları ise 2003 yılından beri bir devam filmi için gelecek haberleri bekliyor. Beklenen haber geçtiğimiz günlerde geldi. Matrix’in dördüncü filmi önümüzdeki yıllarda karşımıza çıkacak. 

Matrix 4’ün sinemalarda yerini almasına daha birkaç yıl olmasına rağmen filme dair haberler gelmeye devam ediyor. Screenrant’ın haberine göre Matrix 4’ün çekimlerine 2020 yılının Şubat ayında başlanacak. 

2014'te yayınlanan bir bilgiye göre yeni bir Matrix üçlemesi yayınlanacaktı. Daha sonra bu plan yerini genç Morpheus’un etrafında şekillenecek yeni bir öyküye bırakmıştı. Ancak geçtiğimiz haftalarda kesinleşen bir bilgi ile Matrix 4’ün Neo ve Trinity’nin ölümden dönmesi ile devam edeceği kesinleşti.

matrix 4

Matrix 4’te Neo olarak Keanu Reeves’in, Trinity olarak da Carrie-Anne Moss'un dönüşü kesinleşti. Morpheus karakterini canlandıran Laurence Fishburne’ün dönüşü ise daha onaylanmadı. 

2020 yılında çekimlerine başlanması beklenen Matrix 4’ün çalışma başlığı ise “Project Ice Cream” olacak. 

Hepimiz heyecanla "bir yaşanan gerçek vardır, bir de yaşananın ötesinde olan gerçeklik” olan Matrix’i bekliyoruz. Çekimlerin 2020 yılında yapılacak olmasına rağmen filmin yayınlanmasına birkaç yıl olması, hevesimizi kursağımızda bırakmıyor değil.

Kaynak : https://screenrant.com/matrix-4-filming-2020-working-title-revealed/
47
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
47
2
1
1
1