Bizde Buna Başka Bir Şey Deniyor: Matt Damon, Dünyanın En Çok Hasılatını Yapan Filmde Başrolü Reddetmiş

42
23
3
2
2
Hollywood yıldızı Matt Damon, Cannes Film Festivali'nde şoke edici açıklamalarda bulundu. 50 yaşındaki aktör, geçmişte Avatar filmi için teklif edilen başrolü ve dudak uçuklatan ücreti reddettiğini açıkladı.

Hollywood’un belki de en büyük film yıldızlarından biri olan, 'Er Ryan’ı Kurtarmak' filminin başrol oyuncusu Matt Damon, yapılabilecek en büyük filmlerden biri için kendisine teklif edilen başrolü reddetmiş.

50 yaşındaki aktör, 9 Temmuz Cuma günü Cannes Film Festivali’nde ibretlik bir konuşma yaptı ve dinleyicilere, ününe ün katacak bir rolün yanı sıra dudak uçuklatan bir ücreti de reddettiğini söyledi.

Hasılatın %10'u teklif edilmiş:

matt damon

Hollywood yıldızı, konuşmasında "Avatar’ adında ufak bir filmden rol teklifi almıştım. Yönetmen James Cameron bana filmin hasılatının %10’unu teklif etmişti.” sözlerine yer vererek herkesi şok etti.

“Avatar”, bilindiği üzere tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmi unvanını taşıyor; nitekim filmin hasılatı 2.8 milyar dolar değerinde. Film tahtı kısa süreliğine "Avengers: Endgame”e kaptırmıştı ama ABD dışında tekrar vizyona giren Avatar, liderliği geri almaya başarmıştı.

Damon, Cannes'daki konuşmasına, “Biraz geçmişe gidelim. Benim kadar büyük bir parayı reddeden başka bir aktörle karşılaşmayacaksınız.” sözleriyle devam etti. Oscar ödüllü aktör, hâlihazırda bir Jason Bourne filminde rol aldığını ve aksiyon serisini terk etmemek için 'ahlakî' tercihi yaptığını söyledi.

Kaynak : https://www.foxnews.com/entertainment/matt-damon-reveals-role-passed-how-much-paid
42
23
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
42
23
3
2
2