Mayıs Ayının En Çok Beğenilen Telefonu: Xperia XZ Premium

78
10
8
8
3
AnTuTu tarafından yayınlanan rapora göre, mayıs ayının en iyi Android telefonu Xperia XZ Premium seçildi.

Bir akıllı telefonun tam anlamıyla performanstan ibaret olmadığını düşünüyorum. Bir cihazın hızlı olması için, o cihazın sektörün en iyi akıllı telefonu olduğu anlamına gelmiyor. Akıllı telefonlarda her şeyden önce kamera, pil ömrü ve ekran özellikleri kullanıcı deneyimlerini etkiliyor.AnTuTu'nun yaptığı bir rapora göre, Sony Xperia XZ Premium, Mayıs 2018'de dünyanın en çok beğenilen Android akıllı telefonu olmuş.


Kullanıcılar %96 gibi çok yüksek bir puan vererek Sony Xperia XZ Premium'u en çok satan akıllı telefonlar arasında olmasa da en çok beğenilen Android telefonlar arasına aldı. Yüksek oranda puan almasını sağlayan şey, Sony Xperia XZ Premium'un süper yavaş çekimde kayıt yapmasını sağlayan Motion Eye teknolojisi olduğu düşünülüyor. Diğer önemli unsur ise, günlük kullanımda, güçlü uygulamalarda veya çoklu görevlerde çarpıcı performanslar sunan güçlü Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti.

Sıralamada ikinci sırada %94 ile Meizu Pro 6 Plus, üçüncü ve dördüncü sırada Xiaomi Mi Mix 2 ve OnePlus 6 var. Sıralamanın devamında ise, sırasıyla Samsung Galaxy S8+, Xiaomi Mi Max 2, Huawei Mate 9, Meizu X ve Huawei Mate 9 Pro cihazları yer alıyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/06/12/antutus-highest-rated-android-phones-in-may-ranks-xperia-xz-premium-on-top/
78
10
8
8
3
Emoji İle Tepki Ver
78
10
8
8
3