Medal of Honor’un VR Kontrollü Yeni Oyunu Oculus Connect 6’da Duyuruldu

11
0
0
0
0
Dün başlayan Oculus Connect 6 etkiliğinden heyecan verici haberler gelmeye başladı. Oculus Connect 6’nın ilk gününde Medal of Honor gibi yeni oyun duyuruları ve Oculus’lara gelecek güncellemelerle ilgili birçok duyuru yapıldı.

İki gün sürecek Oculus Connect 6 etkinliğinin ilk gününde önemli haberler ortaya çıktı. Oculus Connect 6’nın ilk gününde önemli tartışmalarla beraber Oculus teknolojisindeki son güncellemeler kullanıcıların deneyimine sunuldu. 

Etkinliğin ilk günündeki en heyecan verici duyuru Medal of Honor: Above and Beyond hakkında çıkan haberlerdi. Medal of Honor’ın yeni oyunu, Oculus teknolojisi sayesinde yeni bir oyun deneyimini kullanıcılara sunuyor. Medal of Honor: Above and Beyond’ta oyuncular Oculus VR setlerini kullanarak, Stratejik Hizmetler Ofisi(OSS)’nin askeri ve ajanına dönüşecek. 

medal of honor

Medal of Honor: Above and Beyond’un resmi özeti şu şekilde: “Medal of Honor: Above and Beyond, 2.Dünya Savaşı’nın tarihi savaş alanlarını destansı bir AAA deneyimiyle tekrar sahneye getiriyor. Kullanıcılar, Nazi savaş makinesine sızacak, onun aklını çelecek, zekasıyla görevli Stratejik Hizmetler Ofisi(OSS) ajanları olarak oyunu oynayacaklar. Tek kişi oyun deneyimi ve çok oyunculu modlara ek olarak, ilk elden tanıklıklarla şekillendirilen olaylar ve konumlara tanıklık edeceksiniz.”

Oculus Connect 6 etkinliğinde tanıtılan bir diğer oyunda, Vader Immortal- Episode II. Etkinlikte Vader Immortal- Episode II’nin de bir fragmanı yayınlandı. Oyunun ikinci bölümü ilk bölümünden çok daha heyecanlı görünüyor. İkinci bölümle beraber kullanıcılar yeni güçlere ve ışın kılıcı becerileri de dahil olmak üzere Güç’ün yeni yollarını öğrenmek için Mustafar’a geri dönecekler. 

Etkinlikte tanıtımı yapılan oyunların yanında Oculus teknolojisinin yeni güncellemeleri de tanıtıldı. Oculus’a gelen yeniliklerden biri 79 dolara satılacak Oculus Link kablosu. Bu kablo ile beraber Oculus Quest VR seti sahiplerinin ve oyun bilgisayarlarının Rift platformuna bağlanmasına izin veriyor. 

Oculus Connect 6’da Oculus teknolojisinin el takibi yapacağı haberi de duyuruldu. El takibi teknolojisi ile beraber kullanıcılar, herhangi bir kontrolöre, harici sensöre, eldivene ya da bilgisayara ihtiyaç duymadan kendi elleri ile VR’la etkileşime girebilecekler. 

oculus link

Etkinlikte üç oyunun daha duyusu yapıldı. Oculus Studios’un geliştirdiği bir oyun olan Asgard’s Wrath’ın 10 Ekim’de, Insomniac Games’in oyunu olan Stormland’in de 14 Kasım’da satışa sunulacağı duyuruldu. Seat Saber Panic!’te önümüzdeki hafta kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

Oculus Connect 6 etkinliği, bugün de devam edecek. Dün gelen haberlerin ardından, bugün gelecek heyecanlı haberleri hep beraber bekliyoruz.

Kaynak : http://collider.com/oculus-connect-6-event-quest-rift/
11
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
0
0
0
0