Samsung'a Meydan Okuyan Meizu 16 ve 16 Plus'ın Sertifika Bilgileri Sızdırıldı

12
2
2
0
0
Samsung'a meydan okumasıyla oldukça medyatikleşen Meizu'nun iki yeni cihazı, Meizu 16 ve Meizu 16 Plus'ın Çin bölgesinde satış yapmak için aldığı sertifika bilgileri sızdırıldı.

Son zamanlarda hakkında bolca söylenti çıkan, hatta Meizu’nun CEO’su tarafından da bazı bilgileri paylaşılan Meizu 16 ve Meizu 16 Plus, dünyaya kafa tutan stratejisi ile Samsung Galaxy Note 9’un lansmanından bir gün önce, 8 Ağustos tarihinde lansmanını yapacağını duyurmuştu.

Bugün ise Çin’de piyasaya sürülen her telefonun geçmesi gereken bir aşama olan 3C sertifikasına başvuran Meizu’nun resmi 3C sertifika bilgileri sızdırıldı. Bir ekran görüntüsüne dayanan bilgiler kapsamlı bir içerik sunmasa da cihaz hakkında önemli ipuçlarına sahip. Sertifika programını başarıyla geçen Meizu’nun Meizu 16 için M882Q, Meizu 16 Plus için ise M892Q model numaralarını kullandıkları biliniyor.

CEO Jack Won’un da açıklamalarıyla eşleşen bilgilere göre Meizu 16 Plus’ın ekran içi parmak izi okuyucuya sahip olacağı kesinlik kazandı. Aynı zamanda çift kamera konfigürasyonu da resmilik kazanan cihaz, cam arka kapağı ve metal, ince çerçevesi ile piyasaya sürülecek.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/meizu_16_and_16_plus_get_3c_certification_live_image_leaks_and_launch_date_confirmed-news-32354.php
12
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
2
2
0
0