Meizu 16s'in Resmi Basın Tanıtım Görseli Ortaya Çıktı

22
2
2
1
0
Çin'in akıllı telefon üreticilerinden Meizu'nun yakın zamanda piyasaya sürülmesi beklenen yeni cihazı Meizu 16s'in resmi basın görselleri ortaya çıktı.

Meizu’nun 16s modelinin bazı detaylarını TENAA sayesinde biliyorduk ancak cihaza dair bir görsel mevcut değildi. Daha önce birkaç fotoğraf sızdırılmıştı fakat bunlar cihazın tam olarak nasıl görüneceğine dair net bir bilgi vermiyordu. Şimdi ise bu cihazın tam olarak nasıl görüneceğini gösteren resmi bir görsel yayınladı.

Bu fotoğrafa göre Meizu 16s, ince çerçeveli çentiksiz bir ekrana sahip olacak ve ön kamerası bu ince çerçevenin üzerinde bulunacak. Arka panelde iki adet kameranın konumlandırılacağı cihazda iki kameradan birinin lazer AF sensörü olması bekleniyor.

Meizu 16s’in teknik özellikleri ise şöyle:

Ekran: 6,2 inç FullHD+ AMOLED

Yonga seti: Snapdragon 855

RAM: 6 GB veya 8 GB

Batarya: 3.600 mAh (24 W hızlı şarj destekli)

Dâhili depolama: 128 GB

İşletim sistemi: Android 9 Pie

Fiyat: 500 dolar (tahmini yurt dışı fiyatı)

Son yıllarda ürettiği akıllı telefonlarla adından söz ettiren Çinli üreticinin 16s modelini ne zaman piyasaya süreceğini ve satış rakamlarıyla kendi segmentindeki diğer cihazlara karşı başarılı olup olamayacağını önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/meizu_16s_press_render_leaks_showing_off_notchless_display_and_dual_rear_cameras-news-36460.php
22
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
22
2
2
1
0