Meizu M5, Bugün Piyasaya Adımını Atıyor!

1
1
0
0
0
Meizu yeni telefonuna birçok üstün özellik kazandırdı. Fiyat-kalite dengesi, yeni geniş ekranı ile göz dolduran telefon; bugün satışa sunuluyor.

Çin’in dev telefon şirketlerinden Meizu, M5 modeli ile çok konuşulacağa benziyor. Fiyat-kalite oranında rakipleri ile arayı açan firma, yeni modelde ekran genişliğine bir hayli önem vermiş. Üstelik parmak okuma hızını da arttırmış. Fiyatı 105 dolardan alıcı ile buluşacak.

MediaTek MT6750 çipsetini kullanan cihaz, 2GB RAM ve 16GB hafıza ile piyasada. 3GB RAM ve 32GB hafızası olan versiyonu da mevcut. 13MP kamerası ve 0.2 saniyede parmak izi okuyabilen sensörü dikkat çekiyor. Çift-LED’li flaşı ve 5MP ön kamerası ile selfielerin vazgeçilmezi olabilir.

Meizu M5 birçok farklı renk seçeneği ile gelecek. Mat siyah, nane yeşili, mavi, şampanya sarısı ve siyah gibi seçenekleri var.

Son olarak, telefonun günlük şarj ömrü uzun gidecek gibi görünüyor, bataryası 3.040mAh. Arayüzü Flyme UI ve Yun OS işletim sistemini kullanıyor. Bu günden itibaren Çin’de satışa sunuldu. Hala uluslararası satış politikası açıklanmadı. Umarız bir gün ülkemize de gelir. 

Kaynak : http://www.gsmarena.com/meizu_m5_ups_the_screen_to_52_has_a_fast_fingerprint_reader-news-21375.php
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0