Meizu'nun Çerçevesiz Akıllı Telefonu Pro 7'nin Teknik Özellikleri Sızdırıldı

0
0
0
0
0
Xiaomi'den sonra diğer bir Çinli teknoloji üreticisi Meizu, çerçevesiz ekrana sahip akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor.

Son dönemlerde tanıttığı fiyat performans telefonlarıyla dünya genelinde büyük başarı elde eden Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu daha önce farklı üreticilerin tasarımını çaldığı yönünde eleştirilse de son dönemlerde tasarım anlamında özgün ve başarılı telefonlarıyla tüketicilerin karşısına çıkıyor.

Akıllı telefon sektöründe yeni bir devrim olarak çerçevesiz ekrana sahip telefonlar üzerine çalışan üreticilerden Meizu'nun çerçevesiz ekrana sahip olacak ilk akıllı telefonu Meizu Pro 7'nin teknik özellikleri sızdırıldı.

Meizu Pro 7 Teknik Özellikleri

Çin'in popüler sosyal ağı Weibo aracılığıyla ortaya çıkan bilgilere göre Meizu'nun %100'e yakın ekran - kasa oranına sahip akıllı telefonu Meizu Pro 7, gücünü Qulacomm'un yakında duyurusunu gerçekleştireceği güçlü işlemcisi Snapdragon 830'dan gücünü alıyor. 5.62 inçlik 2160x1080 çözünürlüklü ekranıyla özellikle dikkat çeken cihazda 6GB RAM ve 64GB / 128GB depolama alanı bulunuyor.

Ayrıca ilginç bir şekilde cihazın üst ve alt kısmında çerçeveler bulunmazken cihazın 8MP çözünürlüklü ön kamerası cihazın yan kısmında konumlandırılıyor. Cihazın arka kamerasının çözünürlüğü ise henüz bilinmiyor.

Henüz ne zaman tanıtılacağı ve satışa sunulacağı bilinmeyen cihazın giriş modelinin 400 dolar bandında satışa sunulması bekleniyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0