Meizu’nun Galaxy Edge’e Rakip Kavisli Ekrana Sahip E Serisi Ortaya Çıktı!

0
0
0
0
0
Meizu’nun Galaxy Edge’e Rakip Kavisli Ekrana Sahip E Serisi Ortaya Çıktı!
Samsung’un kullanmakta olduğu iki yana kavisli edge ekran teknolojisi Meizu tarafından da kullanılacak.

Samsung’un iki sene önce ilk olarak Galaxy Note Edge ile önce sadece sağ tarafa kavisli ekran denemesinin ardından Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+ ve Galaxy S7 Edge modellerinde kullandığı iki yana kavisli ekran teknolojisi fazlasıyla seviliyor. Şimdiye kadar birçok markanın bu yönde çalışmaları olduğunu biliyor olsak da Samsung dışında bir bilindik markadan böyle bir telefon görmemiştik.

Şimdi ise Samsung’un Çinli rakibi olarak görebileceğimiz Meizu tarafından ise bu tarz bir atak gelecek. Meizu E Serisi olarak adlandırılacak telefonlar tahmin edebileceğiniz gibi Edge’in E harfinden adını alarak tıpkı Galaxy Edge modelleri gibi iki yana kavisli ekran ile geleceği ortaya çıktı. Aynı zamanda iki adet arka kamera teknolojisini de barındıracak olan bu seride aynı zamanda parmak izi okuyucusu da barınıyor olacak.

Büyük ihtimalle Meizu’nun 10 Ağustos olarak planladığı lansmanında gelmesi beklenen E serisi telefonlarda farklı donanım ve boyutlarda iki adet telefonun gelebileceği konuşuluyor. Bakalım Samsung Galaxy S7 Edge ve Galaxy Note 7’ye rakip olmasını beklediğimiz Meizu E nasıl bir dikkat çekecek

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0