Meizu’nun Klasik Saat Görünümündeki Akıllı Saati Sızdırıldı

0
0
0
0
0
Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu’nun akıllı saatine ilişkin görüntüler yayınlandı.

Fiyat performans odaklı akıllı telefonlarıyla dünya genelinde ses getirmeyi başaran Çin menşeili üretici Meizu’nun tıpkı telefonları gibi fiyatına göre başarılı teknik özellikler sunan bir akıllı saatle tüketicilerin karşısına çıkacağı uzun süredir konuşuluyordu.

İlk haberleri yaklaşık bir yıl önce gelen Meizu’nun akıllı saati nihayet ortaya çıktı. İlk olarak tasarım detayları paylaşılan cihaz klasik saatlere yakın tasarımıyla bakıldığında bir akıllı saat gibi görünmüyor. Saatin üzerinde 3 temel buton olduğu görüntülerle doğrulanıyor ancak bu butonların ne gibi işlevlere sahip olduğu bilgisi henüz paylaşılmamış.

Android Wear ile çalışmayabilir!

Çift çekirdeği de Cortex A5 olan RockChip RK6321 çipsetinden gücünü alan Meizu’nun yeni akıllı saati sadece uygun  fiyatlı akıllı saatlerde karşımıza çıkan işlemciyle çalışıyor. Ancak bu çipseti kullanan çoğu akıllı saatin Android Wear işletim sistemiyle çalışmıyor olması Meizu’nun akıllı saat için kendi işletim sistemini kullanacağını işaret ediyor. Yine de henüz saatin hangi işletim sistemiyle çalışacağına dair bir bilgi yok.

Meizu’nun çok uzun zamandır gündemde olan akıllı saati 10 Ağustos’ta resmi olarak tanıtılacak. Ayrıca bu akıllı saatin sadece Meizu cihazlarla çalışacağı da iddialar arasında.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0