Meizu'nun Kurucusu: Meizu X8, Xiaomi Mi 8 SE'den Çok Daha İyi Olacak

36
10
6
5
5
Meizu kurucusu Jack Wong, Meizu kullanıcılarına yaptığı açıklamada yeni akıllı telefonları Meizu X8'in Xiaomi Mi 8 SE'den daha iyi olacağını iddia etti.

Şirketin topluluk forumunda beklenmedik bir şekilde aktif olan Meizu kurucusu Jack Wong, tanıtacakları yeni akıllı telefon hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Qualcomm’un Snapdragon 710 işlemcisinden gücünü alacak Meizu X8 hakkında konuşan Wong, cihazın Snapdragon 710 işlemcisini ilk kullanan telefon olan Xiaomi Mi 8 SE’den daha iyi olacağını iddia etti.

Wong’un açıklamasına göre Meizu X8, Xiaomi Mi 8 SE’den daha büyük bir ekrana sahip olacak. Meizu kurucusu cihazın tam fiyatını açıklamasa da 300 doların altında olacağını belirtti. 4GB ve 6GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği ile piyasaya sürülen Mi 8 SE’nin her iki modeli de 300 doların altında fiyat etiketine sahipti. Bu da Meizu’nun Xiaomi’yi doğrudan rakip olarak gördüğünü gösteriyor.

Yeni Meizu X8 bir orta-üst seviye akıllı telefon olacak. Bu nedenle cihazda ekrana gömülü parmak izi tarayıcı bulunmayacak. Fakat Ağustos ayında tanıtılması beklenen yeni Meizu amiral gemileri Meizu 16 ve 16 Plus’ın ekrana gömülü parmak izi tarayıcıya sahip olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Xiaomi, Mi 8 serisi ile piyasayı sarsmayı başarmıştı. Meizu’nun buna nasıl bir karşılık vereceğini bekleyip göreceğiz.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/06/27/meizu-x8-with-snapdragon-710-will-be-better-than-xiaomi-mi-8-se-claims-meizus-founder/
36
10
6
5
5
Emoji İle Tepki Ver
36
10
6
5
5