Meizu'nun Yeni Amiral Gemisi, Yegane Bir Isı Sistemiyle Beraber Gelecek

13
6
1
1
0
Xiaomi ile hızlı bir yarışa giren Meizu’nun beklenen bazı akıllı telefon modelleri, Ağustos ayında meraklılarıyla buluşacak. Bu modeller arasında üst sınıf ve daha makul fiyatlı iki farklı model yer alıyor.

Meizu’nın yeni akıllı telefonu Meizu 16 ile ilgili bazı kaynaklardan gelen haberlere göre cihaz M882Q model numarası ve 3C sertikasıyla (Herhangi bir hasara veya kişi sağlığına yönelik güvenilir ürün sertifikası) beraber ortaya çıktı bile. Bu sızıntının Meizu 16’ya ait olduğunun en büyük kanıtı ise Meizu 15’in kodu olan M881Q ile benzer olması. Çünkü Meizu’nun model numarası için bu sayısal sıralamayı takip etmesi, çıkan her bir aynı jenerasyon ürün için rakamların sırasıyla artması demek. Bu durumda M882Q modelinin, M881Q modelinden sonraki cihaz olduğu doğrulanabilir.

Daha önce Meizu’nun CEO’su, Meizu 16 için farklı bir ısı dağıtım sistemi kullanacaklarını söylemişti. Oyuncu bilgisayarlarına benzer şekilde, cihazın içerisinde bakır borular aracılığıyla bir ısı dağıtma sistemi kullanacaklarını belirten CEO, 18:9 formatında bir ekran, ekrana entegre bir parmak izi okuyucusu ve Snapdragon 845 işlemciye yer vereceklerini söylemişti.

Dilerseniz Meizu 16’nın sızan diğer teknik bilgilerine de kısaca yer verelim. Daha önce gelen bazı kaynaklarda yeni akıllı telefonun 8GB gibi yüksek bir RAM miktarına sahip olacağı belirtilirken, depolama alanının 256GB kapasitesinde olacağı belirtilmişti. Kamera konusunda ise gelen bazı görsel sızıntılar çift arka kameraya işaret ediyor.

Meizu’nun Meizu 16’dan farklı olarak yeni bir telefon modelini daha piyasaya sürmek istediği de konuşulanlar arasında. Gelen bu haber doğru ise bahsi geçen model, Xiamio Mi 8 SE’den sonra Snapdragon 710 işlemciye sahip dünyanın ilk akıllı telefonu olabilir.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/06/30/meizu-16-gets-3c-certification/
13
6
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
6
1
1
0