Meizu Ortalığı Yıkıyor: Meizu M5'e 1 Günde 4 Milyonun Üzerinde Talep Geldi

0
0
0
0
0
Meizu Ortalığı Yıkıyor: Meizu M5'e 1 Günde 4 Milyonun Üzerinde Talep Geldi
Meizu'nun yeni telefonu Meizu M5, 24 saat içinde 4 milyonun üzerinde ön kayıt almayı başardı.

Geçtiğimiz gün Xiaomi Mi Note 2 modelinin sadece 50 saniye içerisinde stoklarının tükendiğini sizlerle paylaşmıştık. Çinli üretici Xiaomi'den sonra diğer bir Çinli teknoloji şirketi Meizu da ulaştığı rakamlarla ortalığı yıkıp geçti.

Çin'de sipariş için ön kayıtları başlayan Meizu'nun yeni telefonu Meizu M5, daha 24 saat geçmeden 4 milyonun üzerinde ön kayıt almayı başardı. Bu durum resmi olarak Kasım ayında satışa sunulacak telefonun hızlı bir şekilde stoklarının tükeneceği durumuna da işaret ediyor.

Çinli şirketler zirveye oynuyor

Hem Xiaomi hem de Meizu gibi şirketlerin yenilikçi ve kullanıcı dostu adımlar atması, buna rağmen dünyada hatrı sayılır teknoloji markalarının doğru düzgün yenilik yapmaması ve ciddi sorunlarla karşı karşıya kalması; yakın gelecekte akıllı telefon pazarında dengelerin değişeceğini işaret ediyor. Eğer zirvedeki teknoloji şirketleri yenilikçi adımlar atmaz ve fiyat konusunda doğru dengeyi tutturamazlarsa ilerleyen dönemlerde Xiaomi, Meizu ve LeEco gibi Çin merkezli fiyat performans üreticilerinin başarılarının arttığına tanık olacağız gibi.

Bakalım, Meizu ve Xiaomi geleceğin Apple ve Samsung'u olabilecek mi?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0