Meizu, Dünyanın İlk Sonic Elektrikli Sıçrama Önleme Teknolojili Diş Fırçasını Tanıttı

12
4
3
2
1
Çin merkezli tüketici elektroniği şirketi Meizu, dünyanın ilk sonic elektrikli anti-splash (sıçrama önleyici) teknolojisine sahip diş fırçasını tanıttı. Kutusundan çıkan şarj standından doldurulabilen dahili bir bataryaya sahip olan diş fırçası, tek şarjla 30 gün kullanım ömrü sunuyor.

Akıllı telefonlardan bluetooth kulaklıklara, hoparlörlerden MP4 çalarlara kadar çok geniş bir ürün portföyüne sahip olan Çinli teknoloji şirketi Meizu, bir süredir üzerinde çalıştığı dünyanın ilk sonic elektrikli anti-splash (sıçrama önleyici) teknolojisine sahip diş fırçasını tanıttı.

Meizu'nun sonic elektrikli diş fırçasının silindir şeklindeki gövdesi, beyaz plastikten yapıldı. Cihazın önünde modu ve kalan pili görüntüleyen bir güç düğmesi ve bir çift LED gösterge paneli bulunuyor. Kutusundan çıkan şarj standından doldurulabilen dahili bir bataryaya sahip olan diş fırçası, kullanım süresine göre tek şarjla 30 gün boyunca idare edebiliyor.

meizu diş fırçası

Çinli markanın yeni diş fırçası, piyasadaki diğer elektrikli diş fırçaları gibi değiştirilebilir başlıklara sahip. 5,5 mm genişliğinde yeni nesil manyetik süspansiyonlu bir motora sahip olan ürün, 1 metre derinlikteki suda 30 dakikaya dayanıklılık sağlayan IPX7 sertifikası ile geliyor.

elektrikli diş fırçası

Gelelim fiyata. Dünyanın ilk sonic elektrikli anti-splash teknolojisine sahip diş fırçasına sahip olmanın bedeli 299 yuan (42 dolar - 244 TL) olarak açıklandı. Bugün itibarıyla Çin’de ön siparişe açılan ürün, 28 Ekim’de raflardaki yerini alacak. Meizu'nun yeni diş fırçasının ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz belli değil. 

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/10/23/meizu-sonic-electric-toothbrush-with-anti-splash-technology-launched/
12
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
12
4
3
2
1