Melih Gökçek: 14 Ağustos’ta Deprem Tehlikesi Olabilir

0
0
0
0
0
Melih Gökçek: 14 Ağustos’ta Deprem Tehlikesi Olabilir
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, FETÖ’nün ABD yapımı yapay deprem silahı H.A.A.R.P’ı kullanarak Türkiye’de bir deprem yaratma planı içerisinde olduğunu iddia etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, FETÖ’nün büyük bir eylem planı içerisinde daha olduğunu ve bu sefer teknolojinin nimetlerinden faydalanarak 14 Ağustos’ta Türkiye’de bir deprem oluşturacağını iddia etti. 17 Ağustos Gölcük depremiyle ilgili ortaya atılan iddialara vurgu yapan Gökçek, bu depremin ABD ve İsrail’in bölgede bulunan fay hattı üzerinde yaptıkları deney sonucu oluştuğu iddialarını gündeme taşıdı. Aynı senaryonun 14 Ağustos tarihinde de gerçekleşebileceğini belirten Gökçek, Gölcük depreminde görülen ateş topunun yer aldığı videodan bahsederek "Vatandaşlar ‘Melih Gökçek komplo teorisi üretiyor’ demesin. Ben böyle olacak demiyorum. FETÖ’cülerin iddiası bu. ‘Amerikalılar böyle bir söz verdi ve AK Parti’nin kuruluş gününde bunu yapacaklar’ diyorlar. Ben olacağını düşünmüyorum üstüne basa basa” şeklinde konuştu.

Gökçek’in bahsettiği bu yapay deprem üreten silahın ne olduğuna dair bir video hazırlamıştık. Eğer aranızda izlemeyenler varsa, Gökçek’in bahsettiği H.A.A.R.P teknolojisinin ne olduğunu aşağıdan izleyebilirler.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0