John Wick: Chapter 3'ün Oyuncu Kadrosu Netleşmeye Başladı

27
20
2
1
0
John Wick: Chapter 3'ün Oyuncu Kadrosu Netleşmeye Başladı
Geçtiğimiz günlerde yayın tarihini de öğrendiğimiz John Wick: Chapter 3'ün oyuncu kadrosu ve eklenecek karakterler ile ilgili yeni bilgiler geldi.

Keanu Reeves'in başrolünü üstlendiği ve uzun zamandır üçüncüsünü merakla beklediğimiz John Wick: Chapter 3'ten merakımızı az da olsa dindirecek bazı yeni haberler geldi. 17 Mayıs 2019'da vizyona girecek olan filmin çekimlerine geçtiğimiz ay başlanmıştı ve karakterlere dair detaylar da yavaş yavaş gelmeye başladı.  Halle Berry, geçtiğimiz haftalarda paylaştığı bir gönderi ile kadroya dahil olduğunu paylaşmıştıı.

()

Serinin en meşhur mekanlarından Continental Hotel'in peçetesinde yazan 'Bir sene içinde görüşürüz Mr. Wick' mesajı ile duyuruyu yapan Berry'nin karakterini ise filmin resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşımla öğrenmiş olduk: Sofia.

Serinin üçüncü filminde kadroya dahil olan 4 karakter ise Anjelica Huston, Asia Kate Dillon, Jason Mantzoukas ve Mark Dacascos. 

Aynı zamanda serinin görüntü yönetmeninin de Oscar adaylığı bulunan Dan Laustsen olacağı netleşmiş durumda. En iyi film de dahil 4 dalda Oscar alan The Shape of Water'ın da görüntü yönetmenliğini yapan Laustsen, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla seriye dahil olduğunu açıklamış oldu.

()

Filmin konusuna dair fazla detay henüz yok ancak John Wick'in yine bolca silahın ateşlendiği bir maceraya atılacağı kesin. Üstelik serinin üçüncü fiilminin daha fazla mekanda geçeceği de verilen bilgiler arasındaydı, yanı Continental Hotel'e üçüncü filmde daha az uğrayabiliriz. Ancak bunu görmek için neredeyse bir yıl daha beklememiz gerekecek.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/movies/john-wick-chapter-3-movie-news-cast/
27
20
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
27
20
2
1
0