Merakla Beklenen Captain Marvel Filminden İlk Görseller Sızdırıldı

29
21
10
5
3
Marvel'in en güçlü karakteri olacağı söylenen Captain Marvel'in Mart 2019'da çıkacak filmine dair ilk haberler gelmeye başladı.

2018, Marvel için şahane bir sene oldu. Black Panther, Avengers, Deadpool derken gişede rekor üstüne rekor kırıldı. Marvel'in de bu başarıyı hız kesmeden devam ettirmek gibi bir isteği var ve üst üste yeni filmler gelmeye devam ediyor. En çok merak edilen yapımlardan biri ise Captain Marvel ve filmin önümüzdeki Mart ayında vizyona girmesi bekleniyor.

Filme dair henüz net bir bilgi yok çünkü çekimler bile yeni başladı sayılır. Ancak sızdırılan konsept görselleri, filme dair ilk ipuçlarını veriyor. Bir bilgisayar ekranından çekilen ve sızdırılan bu görüntüler, ağırlıklı olarak Carol Danvers’ı gösteriyor ancak esas ilgi çekici görüntü Nick Fury'nin gençliği.

Filmde Fury'i oldukça genç göreceğiz, hatta ilk bakışta tanımak bile güç. Avengers: Infinity War'da hayatını kaybeden Fury'i Captain Marvel'de görecek olmamız aslında bir yandan da evrenin gelecekte nasıl şekillenebileceğine dair bir işaret çünkü bildiğiniz gibi Thanos karşısında verilen savaştan sonra kahramanların yarısı ölmüştü ve 'bir daha göremeyecek miyiz?' sorusu akıllara geliyordu.

Görsellerde bunun dışında verilen en net bilgi ise Captain Marvel'in kostüm detayları. Çok şaşırtıcı ve yaratıcı bir kostüm olmasa da sanırım kötü demek de yanlış olacaktır. Filmin 8 Mart 2019'da vizyona girmesi bekleniyor ancak gecikmeler de olası.

Kaynak : https://movieweb.com/captain-marvel-movie-concept-art-nick-fury-costumes/
29
21
10
5
3
Emoji İle Tepki Ver
29
21
10
5
3