Merakla Beklenen Uygun Fiyatlı iPhone’un Gecikme Nedeni Belli Oldu!

40
14
6
3
2
Bildiğiniz üzere Apple bu yıl yeni nesil iPhone’lar üzerine hummalı bir çalışma sürdürüyor. Ancak daha uygun fiyatlı olacağı belirtilen bu akıllı telefonlar, şimdilik küçük bir sekteye uğradı. Peki Apple’ın bu düşüncesi neden gecikmeli gerçekleşecek?

Apple’ın bu yıl üzerinde çalıştığı yeni nesil iPhone’lar tahmin edersiniz ki birçok Apple hayranı tarafından merakla bekleniyor. 6.1 inç LCD ekranlı yeni modelin, OLED’lerden daha geç satışa çıkacağını da geçtiğimiz günlerde sizlere iletmiştik. Şimdi ise bu gecikmenin ardında yatan sebep ortaya çıktı.

Bu yıl dört yeni iPhone modeli üzerinde çalışan Apple, seçimini OLED ekranlı ikinci jenerasyon iPhone X Plus, iPhone X ve iPhone SE 2’den yana kullandı. Bunun yanı sıra bir de 6.1 inç LCD ekranlı iPhone çıkaracak olan firma, bu modeli Kasım ayında tanıtacağının haberlerini verdi. Bunun sebebi ise LCD model akıllı telefonun panelinde yaşanan sorundu. Dokunmatik ekranında verimli bir işleve ulaşamamış olan firma, şimdilik gelişme sürecinde olduklarının da altını çizdi.

Önemli bir nedenden dolayı kullanıcılarına daha geç kavuşacak olan modelin çıktıktan sonra geri toplanmasındansa, şimdilik geç çıkması çok daha yararlı olacaktır. Öte yandan 600-700 dolar (2.600-3.100) fiyat aralığında olacak olan cihaza, muhtemelen ülkemizde de büyük ilgi olacak.

40
14
6
3
2
Emoji İle Tepki Ver
40
14
6
3
2