Sony'nin 2018'deki Kozu Venom'un İlk Fragmanı Yayınlandı

97
15
13
7
7
Sevilen Marvel karakterlerinden Venom'un Sony imzasıyla çıkacak filmi için ilk fragman yayınlandı.

Marvel evreninin sinema perdesinde git gide genişlemesi ve karakterlere özel filmlerin artması sevenlerini oldukça memnun ediyor. Marvel sinematik evreninin dışında, diğer firmalardan da Marvel karakterlerinin yer aldığı filmler görüyoruz. Bu kez Sony Pictures tarafından yayınlanacak Venom'un hikayesini göreceğiz. Film 5 Ekim 2018'de vizyona girecek.

Büyük bir merakla beklenen ilk fragmanın Marvel fanları için bir miktar hayal kırıklığı yarattığını söyleyebiliriz. Nitekim Venom'un fragmanında Venom'u göremiyoruz. Tom Hardy'nin canlandıracağı ve Venom'un gerçek kimliği olan Eddie Brock karakterine yoğunlaşan fragman, 'teaser trailer' olarak yayınlandığı için ilk etapta pek bir şey göstermemesini anlayışla karşılamak gerek. Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Venom'un görünmemesi dışında son zamanlardaki neredeyse bütün Marvel yapımları gibi sağlam bir film olmasına kesin gözüyle baktığımız Venom, 5 Ekim 2018'de vizyona girecek. Siz ne düşünüyorsunuz? Yayınlanan fragman sizleri tatmin etti mi?

Kaynak : https://techcrunch.com/2018/02/08/venom-teaser-trailer/?ncid=rss
97
15
13
7
7
Emoji İle Tepki Ver
97
15
13
7
7