Apple'ın Fiyat - Performans Telefonu iPhone SE 2'nin Fiyatı Sızdırıldı

104
46
25
21
18
WWDC 18 konferansına sayılı günler kala yeni iPhone SE 2'nin fiyatının belli olduğu iddia ediliyor.

Yenilenen donanımı ve iPhone X ile beraber Apple telefonlarda görmeye başladığımız ekran çentiği tasarımı ile karşımıza çıkacak olan iPhone SE 2, bu yılın en çok beklenilen telefonları arasında kendisine yer buldu. Apple'ın yeni cihazlarını tanıtması beklenen WWDC 18 konferansına sayılı günler kala, yeni telefonun fiyatının belli olduğu iddia edildi.

Konferansta iPhone SE 2 modelinin de tanıtılması beklenirken fiyatının belli olduğu söylenmekte. iPhone SE modeline göre biraz daha pahalı olması beklenen iPhone SE 2'lerin 449 dolardan başlayacak fiyatlarla satışa sunulacağı belirtildi. Minimal iPhone tasarımlarını özleyenler için biçilmiş kaftan olan bu model, yeni iPhone'ları fiziksel büyüklüğü nedeniyle tercih etmeyenler için güzel bir seçenek olacak gibi duruyor.

Daha önce iPhone SE modeli 349 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştu. iPhone SE 2 modelinde ise eklenen yeni özelliklerle beraber bir fiyat artışı görmekteyiz. Bu hafta içerisinde resmi fiyatını öğreneceğimiz iPhone SE 2 modelinin, ülkemizde hangi fiyatlara satışa çıkacağı da merakla beklenmekte.

104
46
25
21
18
Emoji İle Tepki Ver
104
46
25
21
18