Mercan Mavisi Renkli Galaxy S7 Edge İsteyenler Biraz Daha Bekleyecek

0
0
0
0
0
Samsung'un yeni tanıttığı mercan mavisi renkli Galaxy S7 Edge modeli, bu yıl sonunda satışa çıkmaya başlıyor.

Samsung, bu yıl tanıttığı Note serisinin yeni üyesi Galaxy Note 7 ile birlikte kullanıcıların oldukça hoşuna giden mercan mavisi rengini de renk ailesine eklemiş ve mercan mavisi Galaxy Note 7 birçok kişi tarafından beğenilmişti.

Ancak Samsung Galaxy Note 7'nin durduk yere patlaması ve tüm dünyada ciddi bir problem haline gelmesi üzerine Samsung, Note 7 modelini tamamen iptal edince bu yıl satışlarını daha da arttırabilmek için üst seviye modellerinden S7 Edge'i devreye sokma kararı aldı.

Bu kapsamda hem Galaxy S7 Edge'e destek vermeye devam ettiğini kanıtlamak hem de yeni renk seçenekleri ekleyerek cihazın satışlarını arttırmayı hedefleyen Samsung, Galaxy S7 Edge'in mercan mavisi rengini duyurmuştu. Şimdi ise yeni renk seçeneğinin satışa çıkacağı tarih açıklandı.

İlk bilgilere göre mercan mavisi (blue coral) Galaxy S7 Edge modelleri, ABD'de bu yılın sonuna doğru raflardaki yerini alacak. Diğer ülkelerde ise 2017'nin başlarında mercan mavisi S7 Edge'in satışa sunulacağı ve Şubat ayında Galaxy S8 modelinin tanıtılacağı söyleniyor ancak diğer ülkeler için henüz kesin bir tarih yok.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0