Mercedes-Benz’den Görüp Görebileceğiniz En Sağlam Pick-up: X-Class

1
0
0
0
0
Şıklığı ve lüksüyle dikkat çeken Mercedes, X-Class’ına bir adet kamyonet modeli ekledi.

E ve C serisi ile ön plana çıkan, AMG performans modelleriyle de birçok kişinin hayalini süsleyen Mercedes-Benz, araziler için lükslüğü getiren yeni X-Class’ını duyurdu.

İsveç’te yapılan özel bir lansman ile tanıtılan Mercedes-Benz X-Class, Pick-up olarak bilinen kamyonet modeli olarak karşımıza çıkıyor. Mercedes markasının asi ve keskin hatlarına sahip olup, aynı zamanda Alman mühendisliği örneği olabilecek olan X-Class, bu kamyonet modellerine muhteşem bir lükslük de katıyor.

Özellikle arka led lambalarını oval bir şerit şeklinde yerleştirerek farklılık katan Mercedes, araçta 3.0lt Bluetec Turbodizel V6 motor kullanıyor. İç donanım ve tasarımda ise şahane bir iş çıkartan Alman otomobil üreticisi, bir arazi aracı olan X-Class’a buna oldukça uygun şekilde bir asilik ve performans eklemiş.

Satın alıp tarlaya, köye, araziye gitmeye kıyılamayacak kadar muhteşem bir araç olan Mercedes-Benz X-Class’ın teknik detayları şu an için açıklanmasa da oldukça donanımlı olduğu her halinden belli.

Fiyat konusunda da bir açıklama yapmayan Mercedes-Benz, bu noktada da yüksek fiyatlarda gezeceğini belli ediyor gibi.

Peki, siz de böyle bir pick-up modeline sahip olmak ister misiniz? Yeni X-Class’ı beğendiniz mi? Görüşlerinizi yorumlar bölümünden bize aktarabilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0