Flaş İddia: Meryem Uzerli, Netflix Dizisi Dark İçin Görüşmelere Başladı

21
11
5
4
1
Dijital yayın platformu Netflix’in en sevilen serilerinden biri olan Dark’ın yeni sezonunda tanıdık bir yüzü izleyebiliriz. Adını Muhteşem Yüzyıl ile duyuran Meryem Uzerli’nin Alman dizisi için deneme çekimi gerçekleştirdiği iddia edildi.

Netflix kütüphanesindeki yerini 2017 yılında alan Dark, gerek hikaye örgüsü gerekse oyuncu kadrosuyla son yılların en başarılı dizileri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda ikinci sezonu yayınlanan seri, her zaman olduğu gibi arkasında kafa yakan pek çok soru işareti bırakarak sezon finali verdi.

Üçüncü sezon çekimleri devam eden popüler dizi hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Alman asıllı Türk oyuncu Meryem Uzerli’nin Dark için deneme çekimi verdiği söyleniyor. Hatta Uzerli’nin videosunun projenin yaratıcıları Baran bo Odar ve Jantje Friese tarafından beğenildiği ve anlaşma sağlandığı takdirde çekimlere başlayacağı iddia edildi.

dark

Elbette tüm bu bilgiler şu an için teyide muhtaç vaziyette; ancak Uzerli’nin Alman asıllı olması ve Dark’ın yaratıcılarından Baran bo Odar’ın da Türk kökenlerine sahip olması, bu ihtimali oldukça güçlendiriyor. Yine de temkinli olmakta fayda var. Zira geçmişte de Azerbaycan asıllı Türk oyuncu Nesrin Cavadzade’nin de bir başka Netflix dizisi La Casa de Papel’de rol alacağı söylenmişti. Sonrasını zaten biliyorsunuz. La Casa de Papel de herhangi bir Türk oyuncuyu göremedik.

Alman yapımı Dark dizisi, küçük bir çocuğun kaybolmasının ardından meydana gelen esrarengiz olayları merkezine alıyor. Başrollerinde Louis Hofmann, Oliver Masucci ve Jördis Triebel gibi isimlerin yer aldığı dizinin üçüncü sezonu önümüzdeki yıl yayınlanacak. 

Kaynak : https://www.posta.com.tr/meryem-uzerli-dark-dizisi-icin-gorusmelere-basladi-2210312
21
11
5
4
1
Emoji İle Tepki Ver
21
11
5
4
1