Mesajlaşma Uygulaması Telegram'a Android ve iOS İçin Devasa Bir Güncelleme Geldi

20
3
1
1
0
Ülkemizde de en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram'a hem iOS hem de Android kullanıcıları için devasa bir güncelleme geldi.

Telegram’ın Android ve iOS kullanıcıları için yeni bir güncellemesi yayınladı. Güncellemeye dahil olan yeni özelliklerin ve geliştirmelerin çoğu her iki platformda da kullanılabilir, ancak bunlardan sadece birkaçı sadece Android'de kullanılabilir. Android ve iOS kullanıcıları için ortak olan yeni özelliklerle başlayalım.

  1. İlk olarak, güncelleme görseli ve videoyu değiştirmek ve altyazı eklemek için seçenekler sunar. Telegram kullanıcıları, kazayla yolladıkları bir fotoğraf veya videoyu doğru olanla değiştirebilecekler.
  2. Uzun bir sesli not aldığınızdave bu notu daha hızlı ya da en azından bir kısmını dinlemek istediğinizde kullanışlı olan başka bir seçenek eklendi. Telegram kullanıcıları 2x oynatma modu ile ses ve videolu mesajları daha hızlı dinleyebilecekler. Ayrıca, artık iletileri okunmuş veya okunmamış olarak işaretleyebileceksiniz.

Yukarıda söylediğimiz gibi, Android kullanıcıları iOS'ta bulunmayan üç ek özelliğe sahip.

  • Bunlardan ilki, sohbetlerdeki profil resimlerindeki dokunma ve tutma hareketini kullanarak sohbetlerin önizlemelerini sağlayabilirsiniz.
  • İkincisi, Android kullanıcıları, metin URL’leri oluşturmak için biçimlendirme menüsünden "bağlantı oluştur" seçeneğini kullanabilir.
  • Telegram'ın Android sürümüne yönelik üçüncü yeni özelliği ise kullanıcıların iletilmeden önce mesajlarını iptal etmelerine izin veriyor.
Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Telegram-massive-update-Android-iOS_id106218
20
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
3
1
1
0