İlk 'Siyahi Süperman' Geliyor: Canlandıracak İsim Kesinleşti Gibi

64
7
6
6
3
Creed ve Black Panther filmleriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Michael B. Jordan, güçlü kaynaklardan alınan bilgilere göre HBO Max'te yayınlanacak yeni bir Superman dizisi üzerine görüşmeler yapıyor. Siyahi Superman Val-Zod'un anlatılacağı bu yapım, alternatif Superman evreninde geçecek.

DC evreninde uzun bir süredir siyahi bir Superman'e yer verileceğine dair iddialar ortada dolaşıyordu. Superman'i oynayacak kişinin de Michael B. Jordan olduğu söyleniyordu ancak henüz resmi bir açıklama gelmemişti. 

Marvel'a Black Panther filmi ile veda eden Michael B. Jordan'ın Superman rolü için "onur verici" demesi, ünlü yıldızın yeni Superman'i canlandıracağı iddialarını güçlendirdi. HBO Max'te yayınlanması beklenen dizinin, aşina olduğumuz Superman'in alternatif versiyonunu anlatması bekleniyor.

Michael B. Jordan, kendi Superman yapımı üzerine odaklanacak

michael b jordan

Bildiğiniz üzere yapımcılığını J.J Abrams ve senaristliğini Ta-Nehisi Coates'un üstleneceği yeni bir Superman filmi için hazırlıklara başlandı. Michael B. Jordan'ın yaptığı açıklamalara göre ünlü yıldızın siyahi bir Superman'in hayatının anlatılacağı bu filmle herhangi bir alakası yok.

Güçlü kaynaklardan gelen açıklamalara göre Michael B. Jordan'ın patronu olduğu prodüksiyon şirketi Outlier Society, HBO Max ile J.J Abrams'ınkinden farklı bir Superman yapımı üzerinde konuşmalar yapıyor. Bu yapımın henüz bir dizi mi yoksa film mi olacağı henüz kesin belli olmasa da iddialar, siyahi Superman'i mini dizi şeklinde göreceğimiz yönünde.

HBO Max'te yayınlanacak Superman'in, Warner Bros.'un işlediği konudan tamamen farklı olacağını şimdiden söyleyelim. Mini dizi şeklinde yayınlanması beklenen yapım, DC Comics'in Earth 2 evreninde yer alan Val-Zod karakterinin etrafında şekillenecek. Çizgi romanlarda savaşı hiçbir şekilde bir çözüm olarak görmeyen Val-Zod'un, dizide de son derece kültürlü ve zeki bir kahraman olarak yansıtılması bekleniyor. 

Kaynak : https://gamerant.com/black-superman-project-michael-b-jordan/
64
7
6
6
3
Emoji İle Tepki Ver
64
7
6
6
3