Michelle Pfeiffer, Ant-Man 3'te de Yer Almak İstediğini Belirtti

13
6
3
0
0
Marvel Sinematik Evreni’ne 2015 yılında kendi filmiyle dâhil olan Ant-Man, 2018 yılında ikinci filmine kavuşmuştu. Hayranlar tarafından da oldukça sevilen bir karakter olan Ant-Man’in, sinematik evrenin dördünce fazında yer almadığı ortaya çıkmıştı.

Marvel hayranı sinemaseverler için altın çağ olarak adlandırılabileceği bir dönemdeyiz. Onlarca filmin yer aldığı sinematik evren giderek genişledi ve dördüncü faza kadar geldi. Marvel ve Disney, sinematik evrenin dördüncü fazını da geçtiğimiz aylarda açıkladı ancak bu evrene nispeten geç katılan ve kendisine ait iki filmi olan Ant-Man’in üçüncü filmine dair herhangi bir şey söylenmedi.

Maleficent: Mistress of Evil’ın Los Angeles’taki galasında bulunan Michelle Pfeiffer’a Janet Van Dyne’ı yeniden canlandırmak isteyip istemediğiyle ilgili soru soruldu. Pfeiffer, soruyu “Olabilir. Eğer ki öyle bir şey varsa” şeklinde yanıtladı.

Ant-Man, beşinci fazda yer alabilir mi?

Ant-Man

Sinematik evrenin dördüncü aşamasında Black Widow, Falcon, Winter Soldier, Scarlet Witch, Vision, Loki, Hawkeye, Spider-Man, Doctor Strange ve Thor gibi Avengers üyelerinin geri dönüşünün yanı sıra Eternals ve Shang-Chi de evrene dâhil olacak. Beşinci fazda Black Panther 2’nin yanı sıra Guardians of the Galaxy 3, Captain Marvel 2 ve Blade gibi filmler yer alacak. Peki Ant-Man 3, beşinci fazda kendisine yer bulabilir mi? Scott Lang’e can veren aktör Paul Rudd, üçüncü filmle ilgili olarak “Bilmiyorum. Yöneticilerle iletişime geçmeniz ve film için kampanya başlatmanız gerekiyor” dedi.

Ant-Man’in ikinci filmi olan Ant-Man and the Wasp, 2018’de vizyona girmiş ayrıca Ant-Man karakteri Avengers: Endgame’de de oldukça kilit bir rol oynamıştı. En nihayetinde Pym Parçacığı (Pym Particles) olmasaydı Avengers ekibi zamanda geçmişe giderek Sonsuzluk Taşları’nı (Infinity Stones) alamazdı. Dolayısıyla Marvel’ın Ant-Man’i biraz dinlenmeye bırakması ve farklı filmlerle evrenini genişletmeye devam etmesi oldukça doğal.

Marvel, oyuncularını yeni filmler konusunda ‘karanlıkta’ bırakmayı oldukça seviyor. Ant-Man’de Hank Pym karakterine can veren usta oyuncu Michael Douglas, bu senenin başında yeni filmle ilgili konuşmalar olduğunu ancak bilgisi dâhilinde resmi bir şey olmadığını söylemişti. Dünya genelinde 622 milyon dolarlık gişe hasılatı elde eden Ant-Man and the Wasp, 2018’in en çok izlenen ilk 10 filmi arasında yer almıştı.

Kaynak : https://www.cinemablend.com/news/2481378/dont-worry-michelle-pfeiffer-wants-to-return-for-ant-man-3
13
6
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
6
3
0
0