Microsoft Edge Kullanın, Oturduğunuz Yerden Para Kazanın!

0
0
0
0
0
Chrome'dan vazgeçmem demeden önce bir kez daha düşünün. Microsoft yeni tarayıcısı Edge'i kullananlara para vermeye hazırlanıyor.

Yoksa siz de “ben Chrome’dan hayatta vazgeçemem”cilerden misiniz? Siz yine de Microsoft’un çağrısına kulak vermeden geçmeyin… Windows 10 ile birlike kullanıma sunduğu tarayıcısı Edge’i geliştirmek isteyen şirket, tarayıcı tercihleri konusundaki tutucuların aklını çelmek için para vermeye hazırlanıyor.

The Guardian’ın haberine göre, Edge tarayıcının kullanım oranını artıramayan şirket bu yeni çözümünü yakında kullanıma sunacak. İlk etapta sadece Birleşik Devletler’de geçerli olacak sistemin sistemin en önemli noktası Edge’i kullanmak ve Bing’i işletim sisteminin ve tarayıcının “varsayılan arama motoru” yapmak.

Eğer alışkanlıklarınızdan vazgeçer Chrome tarayıcı ve Google arama motorunu bırakırsanız (tabii ki diğerleri de dahil) Microsoft tarafından puanlar ile ödüllendiriliyorsunuz. Bu puanları da Starbucks, Amazon ve Skpe mağazalarında kullanmanız mümkün. Görüldüğü gibi Microsoft “para konuşur” ilkesini harekete geçirerek hem tarayıcı hem de arama motoru pazarından pay kapmaya çalışıyor. Açıkçası ABD’de olsam 1 dakika düşünmeden Microsoft’un kampanyasına katılırdım zira Google Chrome tutuculuğunu oldukça gereksiz görenlerdenim. Opera gibi tarayıcıları denemeden körü körüne Chrome kullanmak yerine farklılıklara açık olmak her zaman iyidir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0