Microsoft Excel, Play Store’da 1 Milyar İndirmeye Ulaştı

15
11
3
3
2
Microsoft uygulamaları Android platformunda gittikçe daha da başarılı hale geliyor. Microsoft’un Office programları arasında en çok bilinenlerden olan Excel, Play Store’da toplamda 1 milyar indirmeyi geçti. Google’ın kendi uygulaması olan Google Sheets de daha önce 500 milyon indirmeye ulaşabilmişti.

Günümüzde Excel kullanmayı bilmek, pek çok beyaz yakalı işin olmazsa olmazıdır. Aynı zamanda çeşitli mesleklerde de bu uygulamayı kullanmak mümkündür. 

Çok uzun süre Windows Phone ve Microsoft’un mobil işletim sistemleri nedeniyle Android akıllı telefonlar ve tabletlerden uzak kalan ofis programları artık indirilebilir hale geliyor. Bu noktada, Excel programı 1 milyar indirmeye ulaşarak oldukça büyük başarı elde etti. Bu noktaya ulaşmayı başaran başka uygulamalar olsa da Excel’in başarısı dikkat çekici.

excel indirme sayısı

Öte yandan bu 1 milyar indirmenin tamamı isteğe bağlı olarak yapılmış indirmeler değil. Yeni Samsung Galaxy Note 10 cihazlarda da bu uygulama, başka Microsoft Office uygulamaları ile birlikte yüklü olarak kullanıcılara sunuluyordu. 

Microsoft Excel uygulamasını aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/10/05/microsoft-excel-one-billion-downloads/
15
11
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
15
11
3
3
2