Microsoft, Gamescom Etkinliğinde Tamamıyla Yenilenmiş Bir Xbox ile Oyuncuların Karşısına Çıkacak

11
8
3
2
1
Microsoft, güçlü rakipleriyle yarışabilmek amacıyla Gamescom etkinliğine oldukça kendinden emin şekilde hazırlanıyor. Şirketin en büyük kozu Xbox, köklü yeniliklerle gelecek.

Microsoft, Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenecek olan Gamescom etkinliği için tüm hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Xbox oyun konsolu için tamamıyla yenilenen bir donanım takımı ve oyun aksesuarları sunacak olan şirket, köklü bir değişiklik yapma hazırlığında. Bu sabah bir blog gönderisinde durumdan bahseden ve Xbox üzerinde yaptığı çalışmalarla bilinen “Major Nelson” lakaplı Larry Hryb, gelecek olan yenilikler arasında manyetik bir USB-C portu ve tepkiye duyarlı Elite Controller düğmelerinden bahsederken, oyun kumandalarıyla alakalı yapılacak geliştirmelere de ufaktan değindi.

Yeni Xbox One’ı 1TB’dan fazla depolama birimine sahip bir halde görebilmek elbette oldukça güzel olurdu fakat Microsoft’un bunun yerine daha ucuz bir One S modelini piyasaya sürmesi de güçlü bir ihtimal. Bundan iki sene önce piyasaya çıkan önceki model ise büyük bir kullanıcı kitlesi toplamış ve mükemmel tasarımıyla oldukça sevilmişti. Şimdi ise sırada HDR ve 4K destekli bir Xbox modeli göreceğiz. Tabi bu yeni teknolojilere hangi cihazlarda yer verileceğini görmek için beklememiz lazım.

Gamescom etkinliğinde tüm bu merak edilen soruların cevapları ortaya çıkacaktır. Zaten bunun için çok fazla beklememize gerek yok çünkü Microsoft’un açılış konuşması 21 Ağustos’da saat 10:30da başlayacak. Bu etkinlikle birlikte bizlerde hafta boyunca sizlere bütün yeni gelişmeleri ve ürünleri aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/07/18/microsoft-new-xbox-hardware-gamescom/
11
8
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
11
8
3
2
1