Microsoft Gaza Bastı: Surface Phone, Snapdragon 835 ile Gelebilir!

1
0
0
0
0
Microsoft'un mobil cihaz pazarındaki son kozu olarak değerlendirilen Surface Phone, Qualcomm'un yeni canavarını taşıyabilir.

Her geçen gün Android ve iOS ile arasındaki fark giderek açılan ve daha da geride kalmaya başlayan Windows Phone işletim sistemi, Microsoft'un mobil cihaz sektöründe bir türlü yüzünün gülmemesine sebep olmuştu.

Sonrasında ise Microsoft, Windows 10 Mobile ile daha sağlam bir mobil işletim sistemi geliştirmiş, ancak bu kez de kendini satabilecek albeniye sahip cihaz üretme sıkıntısına girmişti. İşte burada devreye giren cihaz Surface Phone.

Surface Phone render görseli

Artık Lumia'yı tamamen rafa kaldıran Microsoft, yoluna Surface Phone ile devam edecek. Ve gelen haberlere bakılırsa Microsoft bu kez işi epey sağlam tutuyor. Önümüzdeki yıl piyasaya giriş yapması beklenen telefon konusunda Microsoft'un 4GB ve 6GB RAM'li iki model üzerinde çalıştığı daha önceden de sektörde kendine yer bulmuştu.

Asıl sürpriz ise, Samsung'un Galaxy S8'inde de göreceğimiz Qualcomm'un son harikası Snapdragon 835 çipsetinin Surface Phone'da da bulunacak oluşu. Microsoft ve Nokia cephesine olan yakınlığı ile bu tarz konularda güvenilir bir kaynak olarak karşımıza çıkan bir sitenin raporunda yer alan bilgi eğer gerçekten de doğru çıkarsa, önümüzdeki yılın en fazla konuşulan cihazlarından biri kesinlikle Surface Phone olacaktır.

Surface Phone'un henüz çıkacağı tarihi bilemiyoruz ancak beklentiler, 2017'nin sonlarına doğru.

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/Microsoft-Surface-Phone-Snapdragon-835_id88280
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0