Microsoft Launcher'ın 5.5 Sürümü Beta Testlerine Başladı: İşte Yenilikler

24
5
1
1
0
Android işletim sistemi sahiplerinin kullanabildiği Microsoft'un kişiselleştirme uygulaması Microsoft Launcher için, yeni güncelleştirmenin beta testlerine başlandı. Microsoft'un Android kullanıcılarına sunmaya hazırlandığı Microsoft Launcher 5.5, beta testlerin tamamlanmasından sonra kullanıcılara sunulacak.

Microsoft'un Android kullanıcıları için sunmuş olduğu kişiselleştirme uygulaması Microsoft Launcher'ın 5.5 sürümünün betası, kullanıcıların hizmetine sunuldu. Şu an için sadece beta test programlarına dahil olan kullanıcılar tarafından kullanılabilen Microosft Launcher için getirilen güncelleştirme ile uygulamaya yeni özellikler ekleniyor. 

10 milyondan fazla indirme sayısına ulaşan ve kullanıcıların fazlasıyla beğenisini alan Microsoft Launcher, şu an son kararlı sürümü olan 5.4 ile Google Play Store'da yer alıyor. Microsoft'un 5.5 sürümü ile uygulamaya getireceği yeniliklere daha yakından bakmak gerekirse;

  • Uyarlanabilir simgeler özelliği konusunda biraz daha ileriye giden Microsoft, yeni sürüm ile simgelerin özelleştirilmesi imkanını genişletiyor.
  • Görevler bölümünün Microsoft hesabınız ile olan senkronizasyon hızını arttırıyor.
  • Microsoft, Hidden Dock özelliğini de Microsoft Launcher'a yeniden getirdi.
  • Ana ekranınız kilitliyken kısayollara erişebilmeniz için özel ayarlamalar yapabilirsiniz.

Microsoft Launcher'ın 5.5 sürümünün ne zaman kararlı olarak kullanıcılara sunulacağı bilinmiyor ancak bu özellikleri deneyimlemeniz için Google'ın beta programına dahil olmanız gerekiyor. Beta programa nasıl dahil olacağını bilmiyorsanız, buradan gerekli bilgileri edinebilirsiniz. Şu an kararlı sürümü denemek isterseniz de uygulamaya hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://news.softpedia.com/news/microsoft-releases-first-beta-of-microsoft-launcher-5-5-for-android-526100.shtml
24
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
5
1
1
0