Microsoft Launcher, Yeni Güncellemesiyle Eksiklerini Giderdi

23
5
1
1
1
Microsoft'un, Android telefonlar için yaptığı kişiselleştirme uygulaması Microsoft Launcher, beta testlerin ardından Google Play Store üzerinde yayınlandı.

Mobil işletim sistemleri üzerinde başarılı olamayan Microsoft, Android programlama konusunda iyi işler çıkarıyor. Uzun zamandır kullanınan Microsoft Launcher uygulaması ile kullanıcıların takdirini kazanan Microsoft, yenilenen sürümün beta testlerini tamamladı. Uygulamanın yeni sürümü Google Play Store üzerinde dün itibarıyla yayınlandı.

Yapılan resmi açıklamalarda uygulamanın yeni sürümünde, yeni boyutların ve stillerin geleceği duyurulmuştu. Bunun haricinde hava durumu göstericisi de güncellendi ve artık birden fazla konum üzerinde aynı anda hava durumu takibi yapıllabiliyor. Entegreli olarak gelen haberler sekmesinde, daha önce bulunmayan teknoloji kategorisi de bu güncelleme ile gelmiş durumda.

Microsoft'un yapılacaklar listesi oluşturabildiğiniz ve günlerinizi yönetmeye yarayan To-Do uygulamasının da entegreleri tamamlanmış durumda. Getirilen güncelleme ile görevler sekmesi üzerinden To-Do uygulamasında oluşturduğunuz 'günüm' ve 'işaretli mail' erişebiliyorsunuz.

Google Play Store üzerinden uygulamayı güncelleyebilir ya da indirebilirsiniz.

Kaynak : https://news.softpedia.com/news/microsoft-launcher-5-3-for-android-now-available-for-download-525607.shtml
23
5
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
5
1
1
1