Microsoft Resmen LinkedIn’i Satın Aldı, Hem de Öyle Böyle Bir Parayla Değil!

1
0
0
0
0
Uzun süredir Microsoft’un satın alacağı konuşulan LinkedIn, sonunda 26.2 Milyar Dolar’lık anlaşma ile resmen Microsoft’un oldu!

İş dünyasının en sağlam sosyal mecrası olan LinkedIn’in uzun süredir satılacağına dair birçok bahis geçmişti.  Son dönemlerde fazlasıyla adı Microsoft ile anılan LinkedIn, sonunda 26.2 Milyar Dolar gibi oldukça büyük bir ücret karşılığında resmen Microsoft çatısı altına girdi.

"Bu, şirketin bir dönüm noktası. Artık daha hızlı bir şekilde iş dünyasının profesyonellerinin daha üretken ve daha başarılı bir şekilde iletişim kurmasını sağlayacağız" şeklinde açıklama yapan LinkedIn CEO’su Jeff Weiiner, LinkedIn’in daha iyi olacağına işaret ediyor.

Microsoft’un CEO’su Satya Nadella ise LinkedIn’i satın alarak Office 365, Microsoft Dynamics ve ERP ile CRM uygulamarı arasında daha efektif olacaklarını bildiriyor. LinkedIn verilerinin Outlook ve Office uygulamalarıyla tam uyumlu olacağını dile getiren Nadella, Microsoft’un iş dünyasındaki ürünleriyle LinkedIn’i bağlayarak farklı bir düzen düşünüyor gibi.

Bakalım bu yüksek fiyatlı satın alma Microsoft ve LinkedIn açısından ne gibi güzellikler katacak.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0