Microsoft Surface Duo’nun Arka Kameralı Versiyonu Görüldü

12
5
2
1
0
Microsoft, dün akşam saatlerinde gündemi değiştirecek bir etkinlik düzenledi. Teknoloji devi düzenlediği etkinlikte, aralarında katlanabilir telefonu Surface Duo'nun da olduğu yeni ürünlerini tanıttı. Ancak şimdi, Surface Duo'nun ikinci bir versiyonu olduğu ve bu versiyonun devasa bir kamera içerdiği ortaya çıktı.

Teknoloji devi Microsoft, dün Washington'da düzenlediği bir etkinlikle yeni ürünlerinin tanıtımını yaptı. Microsoft'un tanıttığı tüm ürünler elbette büyük ilgi gördü ancak Surface Duo, diğer ürünlere oranla daha çok konuşuldu ve konuşulmaya da devam edecek. Bunun nedeni ise Surface Duo'nun Microsoft'un ilk katlanabilir telefonu olması.

Anlaşılan o ki şirket, katlanabilir ekranlı telefonların yeni yeni piyasaya sürüldüğü bu dönemde, akıllı telefon sektörüne iddialı bir giriş yapmayı planlamış. Ancak şimdi ortaya çıkan bilgiler, Microsoft'un Surface Duo'dan beklenenin fazlasını vereceğini ortaya koyuyor. Bunun nedeni ise Surface Duo'nun iki farklı versiyonunun olacağının ifade edilmesi.

Microsoft Surface Duo

Microsoft Surface Duo ile ilgili olarak ortaya atılan iddiaların sahibi Wired dergisi. Dergi, 1993 yılından bu yana ABD'de de hizmet veriyor ve dolayısıyla teknoloji konusunda bilindik bir isim. İddialara göre derginin editörlerinden bir tanesi, geçtiğimiz hafta Microsoft'un Washington'daki merkezine gittiğinde iki farklı Surface Duo versiyonunun olduğu bilgisini almış. Ayrıca ikinci versiyonun rengi de siyahmış ve bir kamerası bulunuyormuş.

Microsoft'un dün yaptığı açıklamalardaki Surface Duo, beyaz bir renge sahipti ve tek bir kamerası vardı. Bu kamera cihazın ön yüzünde yer alıyordu ve arka kamera olarak kullanılamıyordu. Ancak siyah renkli modelde durum çok da böyle değil. Çünkü siyah renkli Surface Duo'nun arkasında devasa boyutlarda bir kamera var.

Surface Duo siyah 

Siyah renkli Surface Duo, Marques Brownlee isimli bir YouTuber tarafından ortaya çıkarıldı. Çektiği tanıtım videosunda yer alan görüntüler, siyah renkli Surface Duo'nun arka kısmındaki devasa boyutlu kamerayı açıkça gözler önüne seriyor. Ayrıca beyaz renkli Surface Duo'da da bu kameranın olmadığı açıkça görülebiliyor. Dilerseniz şimdi de Brownlee'nin o videosuna bakalım.

Microsoft'un şu an için siyah renkli Surface Duo'dan neden bahsetmediği bilinmiyor. Ancak bununla ilgili olarak Microsoft'un Ürün Yöneticisi olarak görev yapan Panos Panay'ın, Wired'a yaptığı bir açıklama dikkat çekiyor. Panay dergi editörlerine, Surface Duo'nun kamera yapısının değişebileceğini ancak bunu açıklamak istemediğini, rakiplerinin fazlasıyla güçlü olduğunu söylemiş. Dolayısıyla Microsoft, yeni teknolojisini kimseye kaptırmamak için böyle bir tavır takınmış olabilir.

Kaynak : https://mspoweruser.com/will-the-surface-duo-actually-have-a-very-special-gigantic-rear-camera/
12
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
5
2
1
0