Microsoft Surface Phone, Dizüstü Bilgisayar ve Oyun Konsolu Modları ile Gelecek

30
3
2
1
1
Surface Phone hakkında yaptığı sızıntılarla bilinen David Breyer tarafından paylaşılan görsellere göre Microsoft'un yeni katlanabilir akıllı telefonu, iş ve oyun için özel olarak geliştirilen dizüstü bilgisayar ve oyun konsolu modlarına sahip olacak.

Pek çok kişi için Microsoft’un katlanabilir akıllı telefonu Surface Phone’un varlığına inanmak, diş perisi, noel baba ya da tek boynuzlu atlara inanmaya eş değerdir. Fakat inansanız da inanmasanız da birkaç gündür ortaya çıkan sızıntılar gösteriyor ki Microsoft’un üzerinde çalıştığı Andromeda kod adlı cihaz, uzun süredir merakla beklenen Surface Phone’un ta kendisi. Üstelik Surface Phone hakkında bazı güzel haberler var.

Geçmişte Surface Phone hakkında pek çok sızıntı gerçekleştirmiş ve 3 boyutlu tasarım görselleri paylaşmış olan David Breyer, cihazın sahip olacağı kullanım modlarını gösteren iki yeni görsel paylaştı. Görsellere göre katlanabilir Surface Phone, kullanıcıların ihtiyaçlarına tam olarak karşılık verebilmek için dizüstü bilgisayar ve oyun konsolu olmak üzere iki farklı kullanım moduna sahip olacak.

Dizüstü bilgisayar modunu aktif ettiğinizde Surface Phone’un bir yarısı QWERTY klavye, diğer yarısı ise standart ekran olacak. Böylece akıllı telefonunuzu bir mini dizüstü bilgisayar gibi kullanabileceksiniz. Oyun konsolu modunda ise cihazın bir yarısında oyunlar çalıştırılırken, diğer yarısı Xbox oyun kontrolcülerine sahip olacak. Böylece akıllı telefonunuz bir anda portatif bir oyun konsoluna dönüşecek.

Dünyanın en büyük yazılım şirketi konumunda bulunan Microsoft, katlanabilir akıllı telefonlar üzerinde çalışan tek şirket değil. Akıllı telefon pazarının efendisi konumunda bulunan Samsung, uzun bir süredir katlanabilir akıllı telefonlar üzerinde çalışıyor. Söylentilere göre Samsung, Şubat 2019’da düzenlenecek olan MWC’de dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonunu tüketicilere tanıtacak.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/new-surface-phone-renders-reveal-how-it-turns-into-a-laptop-and-a-gaming-device_id106232
30
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
30
3
2
1
1