Microsoft Surface Pro 7 ve Surface Laptop 3 Görselleri Yayınlandı

6
2
2
1
0
Microsoft’un Surface Pro 7 ve Surface Laptop 3’leri Çarşamba günü yapacağı etkinlikte tanıtması bekleniyor. Surface Pro 7 ve Surface Laptop 3’ler tanıtılmadan önce görüntüleri çevrimiçi ortamda paylaşılmış durumda.

Microsoft, Çarşamba günü gerçekleştireceği etkinlikte yeni tablet ve dizüstü bilgisayarlarını tanıtacak. Çarşamba yapılacak etkinlikte Surface Pro 7 tablet, Surface Laptop 3’ün 15 inç ve 13 inç olan iki modeli ile beraber birde iki ekranlı tablet tanıtılacak. Etkinliğe bir gün kalmışken Evan Blass’ın attığı tweetler aracılığıyla Surface Pro 7, 13 ve 15 inç Surface Laptop 3’ün görüntüleri yayınlanmış oldu. 

surface laptop 3

Daha önce yapılan açıklamalara göre Microsoft’un dizüstü bilgisayarı Surface Laptop’un bu kez 13 inç ve 15 inç olmak üzere iki modeli tanıtılacak. Evan Blass’ın tweetlerinde görülen Surface Laptop 3’ün, Surface Laptop 2’den ilk farkı klavyenin etrafında bulunan kumaş yapının kalkmış olması.

surface laptop 3

Surface Laptop 3’lerin özelliklerine dair bir detay tweetlerde yoktu. Ancak Microsoft’un yeni 15 inçlik bilgisayarında AMD Ryzen işlemci kullanacağı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. 

surface pro 7

Evan Blass’ın tweetlerinde görünen diğer cihaz ise Surface Pro 7. Surface Pro 7, birkaç detay hariç selefi Surface Pro 6’ya fazlasıyla benziyor. Surface Pro 7’ye daha önce olan DisplayPort yerine USB Type-C bağlantısı noktası eklenmiş görünüyor. Eski USB bağlantı noktasına ihtiyaç duyanlar için de USB Type-C’nin yanında USB-A bağlantı noktası yerleştirilmiş. Surface Pro 7’nin, Intel’in 10.nesil 10 nm Ice Lake’ini kullanacağı söyleniyor. 

Sızan görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla, Surface Pro 7’nin ekran/gövde oranı selefi Surface Pro 6’ya göre biraz daha yüksek. Surface Pro 7’nin çerçevesi biraz daha incelmiş. Surface Pro 7, daha önceki Surface Pro’lar gibi destek noktasını üzerinde taşımaya devam ediyor. Aynı zamanda Surface Pro 7’nin klavyesine, tabletle beraber kullanılacak olan kalemin koyulabileceği bir alan da oluşturulmuş. 

surface pro 7 2

Çarşamba günü tanıtılması beklenen cihazlardan olan iki ekranlı tablet, Evan Blass’ın tweetlerinde görünmedi. Microsoft’un iki ekranlı tableti Centaurus ismini alacak. Ancak etkinlikten önce bu iki ekranlı tableti görüntülerinin de yayınlanıp yayınlanmayacağı belli değil. 

Kaynak : https://hothardware.com/news/microsoft-surface-pro-7-15-inch-surface-laptop-arm-surface-leak
6
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
2
1
0